Teren de vanzare, 1500 mp, front 40 ml, pretabil pentru constructie birouri/clinica/hotel! zona semicentrala

1.500.000

Pret/mp: 1.000

caracteristici

 • Suprafata: 1500 mp

  Front: 30-50 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Birouri/Clinica, Turism

 • Acte/Avize: Carte funciara

  Alte criterii: Drum asfaltat, Teren plat, Iluminat stradal, Mijloace de transport

descriere oferta

Blitz va propune un teren pentru constructie imobil mixt, pe o parcela in suprafata totala de 1500 mp. Intre utilizatile admise de parcelar amintim: Structură funcţională dedicată exclusiv activităţilor economice de tip terţiar: (a) administrative – birouri, sedii de companii etc (b) financiar-bancare (c) comerciale cu ADC de maximum 1000 mp, alimentaţie publică (d) servicii cu acces public, servicii profesionale, servicii manufacturiere (e) cazare turistică (f) cercetare ştiinţifică (g) culturale Cladirile se vor amplasa in aliniament, in front continuu (inchis). Pentru parcelele de colt, inaltimea maxima la cornisa sau atic nu va depasi 20 m, respectiv un regim de inaltime de (1-2S)+P+3+1R, (1-2S)+P+4. POT maxim: 50 % CUT maxim: 2.2 Regim de inaltime maximal : 1-2S+P+5E+ER Aceste calcule sunt maximale. Atentie : Nu este pretabil pentru constructie rezidential (apartamente de locuit)

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

5.0

Locatie

 • 5.0

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 5.0

Investitie

 • 5.0

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Un teren situat intr-o zona rezidentiala a orasului, ideal ca si pozitionare pentru o clinica, hotel sau cladire de birouri.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Gheorgheni

Gheorgheni

masca Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni, asa cum il cunoastem astazi, nu are o istorie foarte indelungata. Primele blocuri au fost construite aici incepand cu anii '60, Gheorgheniul fiind al doilea cartier dupa Grigorescu, din punct de vedere al vechimii. Totusi, istoria cartierului considerat "cel mai verde cartier al Clujului" consemneaza o borna mult mai indepartata de zilele noastre. 

Este vorba de Lacul Gheorgheni, care apare in scrierile istoricilor cu 600 de ani in urma, in vremea cand era numit "lacul fara fund". Daca in prezent lacul Gheorgheni reprezinta doar o zona de agrement, in evul mediu, el constituia o importanta sursa de hrana(peste) pentru locuitorii Clujului.

Afla mai multe despre Gheorgheni
.

Link-uri utile