Teren pentru construire de casa sau duplex

52.000

Pret/mp: 95

caracteristici

 • Suprafata: 550 mp

  Front: 30-50 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Carte funciara

  Alte criterii: Teren plat

descriere oferta

De vanzare 550 mp de teren cu front de 30 m. Acesta este amplasat in zona strazii Sub Cetate si dispune de toate utilitatile. Reglementarile aferente zonei permit elaborarea de documentatii urbanistice pentru construirea unei case individuale sau a unei case tip duplex.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.5

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 4.5

Investitie

 • 4.0

Accesibilitate

 • 4.0

AgentParerea agentului

Teren situat intr-o zona cu acces facil catre oras, pretabil atata pentru investitie cat si pentru construirea unei locuinte personale.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Subcetate / 550 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 2700 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Tauti / 714 mp /

Floresti , zona Tauti / 522 mp /

.

Link-uri utile