Teren cu proiect autorizat pentru constructie de casa

43.00049.900€(-6.900€)

Pret/mp: 106

caracteristici

 • Suprafata: 405 mp

  Front: Sub 15 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Autorizatie constructie

  Alte criterii: Drum asfaltat, Teren plat, Iluminat stradal, Mijloace de transport

descriere oferta

De vanzare teren cu suprafata de 405 mp si front de 12,6 m, situat intr-o zona de case, la doar cateva sute de metri de Primarie si Lidl. Dispune de Autorizatie de Construire pentru o casa individuala cu regim de inaltime S+P+E. Toate utilitatile se afla la frontul terenului.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 5.0

Investitie

 • 4.5

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Zona de de case frumos amenajata, cu drum asfaltat, iluminat public, in apropiere de centrul localitatii. Documentatia care permite imediat inceperea lucrarilor face ca aceasta oferta sa fie una potrivita pentru cei care-si doresc o locuinta intr-o zona aerisita, dar in acelasi timp vor sa beneficieze de avantajele oferite de aplasamentul intr-o zona centrala.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Subcetate / 550 mp /

Floresti , zona Florilor / 2253 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 5600 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 2700 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Tauti / 714 mp /

.

Link-uri utile