Spatiu pentru restaurant in Piata Unirii

11.000€/luna15.999€(-4.999€)

caracteristici

 • Suprafata: 428 mp

  Tip spatiu: Parter de bloc

 • Destinatie: Bistro, Showroom, Restaurant

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Alte criterii: Vad pietonal, Vitrina

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

Spatiu comercial in cladire monument istoric, situata in Piata Unirii-ultracentral desfasurat in intregime pe parter sub forma de open space cu suprafata de 282 de mp plus compartimentari pana la suprafata de 428 de mp. Aici sunt incluse spatiu pentru grupuri sanitare, loc pentru amenajare bucatarie, spatiu pentru birouri si anexe pentru depozitare. Spatiul are posibiliatea de a deveni in intregime un open space daca se doreste, prin eliminarea peretilor despartitori care exista momentan. Spatiul este pretabil pentru restaurant cu terasa oferind un acces din strada principala, Piata Unirii dar si acces din zona Piata Muzeului. Curtea cu suprafata de 320 de mp poate fi amenaja ca si terasa exterioara si chiar acoperita daca se doreste. Spatiul din fata, cel de 280 de mp dispune de 6 accese spre curtea interioara, mari de 3.5 m inaltime oferind posibilitatea de a autoriza functionabilitatea unei activitati de alimentatie publica, conform standardelor ISU. Spatiu se preda astfel : - Fatada exterioara finisata cu vitrina acces inlocuita, conform randarilor. - Spatiul de 282 de mp cu vitrinele spre curtea interioara finisate, -cladirea este finisata pe exterior pentru suprafata din curtea interioara. Perete caramida pe toata lungimea curtii interioare curat si renovat panou instalatie electrica la intrare in spatiu cu putere de 180 de Kw teava de gaz cu debit ridicat la intrare in spatiu. Spatiul poate fi inchiriat impreuna cu un subsol de cca 500 de mp sub toata amprenta cladirii, 4 accese, cu posibilitate autorizare ISU, inaltime 3 m cu posibilitate de 3.5 m, bun pentru club sau activitati conexe.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Vad comercial

 • 4.0

Destinatii multiple

 • 4.5

Posibilitate parcare

 • 4.0

AgentParerea agentului

Spatiu comercial, in cladire istorica, excelent pozitionat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central
.

Link-uri utile