De inchiriat spatiu comercial ultracentral, 80 mp! Vad pietonal intens!

2.300€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 80 mp

  Tip spatiu: Parter de bloc

 • Destinatie: Magazin, Bistro, Showroom, Restaurant

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Alte criterii: Vad pietonal, Vitrina, Vizibilitate crescuta

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

Oferim spre inchiriere spatiu comercial, situat in zona ultracentrala a orasului, in apropierea magazinului Central, a sediului BT, o locatie inters circulata atat pietonal cat si auto. Dispune de acces direct de pe trotuar, dar si de un acces secundar ce se realizeaza prin spatele cladirii. Spatiul este pozitionat la parter intr-un imob.il tip casa vila, cu regimul de inaltime P+1 si dispune de o suprafata utila de 80 mp, avand inaltimea de 3,5 m si 2 m latime vitrina la strada. Este compus din doua incaperi, dispunand de 1 grupuri sanitar, cu posibilitatea construirii unui al doilea grup sanitar. In dotarile spatiului sunt incluse centrala termica proprie si gresie, iar utilitatile sunt contorizate separat. Spatiu se preda functionabil si exista posibilitatea compartimentarii in functie de preferinte.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Vad comercial

 • 4.5

Destinatii multiple

 • 4.0

Posibilitate parcare

 • 4.0

Agent Parerea agentului

Situat pe o artera cu trafic pietonal intens, spatiul ofera posibilitatea de a desfasura orice activitate comerciala in cele mai bune conditii.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 60 mp /

Gheorgheni , zona Brancusi / 140 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 428 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 300 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 113 mp /

.

Link-uri utile