Museum Plazza Clasa A+ in inima orasului!

19.000€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 1000 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: Sediu firma, Clinica

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Cladire clasa A , ultracentrala, dispusa pe S+ P+1+2 + M desfasurata astfel : subsol- 328 mp utili, cu inaltime de 3 m , curat, aerisit pretabil sala de recreere, sala de mese si altele. parter- 410 mp de tip open space cu sali de conferinta plus birouri separate etaj 1- 484 mp format din 2 spatii de tip open space , grupuri sanitare si spatii tehnice etaj 2- 481 mp format din 2 spatii de tip open space , grupuri sanitare si spatii tehnice mansarda – 386 mp formata din open space. Mentionam ca finisajele cladirii vor fi pentru o cladire Clasa A ++ dintre care amintim : lift panormirc in curte interioara, sistem ventilatie cald/rece cu chiller cu VRV, sistem iluminat performant si consum redus, infrastructura IT optimizata si personalizata pe suprafete si multe altele. Inaltimea va fi de 4 m oferind astfel un ambient spatios si aerisit. Pozitia imobilului este premium avand in vecinatate mijloace de transport in comun, zone pietonale cu restaurante, magazine, posta, banci s.a.m.d. Dispune de o curte interioara cu luminator care confera statutul de cladire cu rhitectura deosebita insa la standarde de 2017. Cladirea va avea o terasa panoramica, circulabila ideala pentru zona de fumat sau relaxare. Taxa de administrare este de 3 euro/mp in care sunt incluse diverse cheltuieli. Pretul afisat include taxa de administrare. Se ofera spre inchirier parter si etajul 1.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.0

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Cladire de birouri eleganta situata in inima orasului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 1690 mp /

Marasti , zona Expo Transilvania / 70 mp /

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Grigorescu , zona P-ta 14 Iulie / 275 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 24 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 845 mp /

Central , zona P-ta Muzeului / 1000 mp /

.

Link-uri utile