450 mp. Spatiul perfect pentru biroul tau!! Preturi intre 9-12 euro mp!

4.000€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 450 mp

  Tip spatiu: Clasa B

  Vechime spatiu: Vechi

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: IT/Software, Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

BLITZ Imobiliare va ofera o cladire multifunctionala situata la o distanta de 2,5 km de centrul orasului, cu acces usor la mijloc de transport in comun sau centre comerciale. Cladirea are o suprafata utila de 13.000 mp si construita de 15.000 mp, este dispusa pe P+5 , cladire veche dar solida, renovata integral exterior, fiind amenajata sistem de ventilatie profesional, sistem antiincendiu, camere de supraveghere, 5 lifturi Pe fiecare nivel sunt cca 2000 mp. La parterul cladirii exista situata o sala de evenimente, finisata, moderna, de cca 650 de locuri. Suprafetele inchiriabile variaza intre 450 mp-13000 mp in functie de necesitatile chiriasului. Pretul chiriei variaza intre 5-8 euro mp, in functie de interventiile proprietarului asupra spatiului inchiriat (gradul de finisaj, dotari ). In varianta de 5 euro mp , spatiile se ofera neamenajate. pretinchiriere: 2250 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 5 monedainchiriereunitar: EUR

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.8

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 5.0

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Un spatiu pozitionat la doar 2.5 minute de centrul orasului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Marasti
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Marasti

Marasti

Cartierul Marasti are, la fel ca si Grigorescu, un nume cu rezonanta istorica, provenit din perioada Primului Razboi Mondial. Daca in cazul cartierului Grigorescu, numele aduce aminte de batalia de la Marasesti, comandata atunci de generalul Eremia Grigorescu, batalia de la Marasti da numele cartierului al doilea ca marime al Clujului, dupa Manastur. 

Blocurile din Marasti au fost construite in anii '70-'80, urmand sa adaposteasca muncitorii de la marile combinate si clujene(in special Carbochim, dar si CUG, Clujana, Somesul, etc). Mentiuni istorice despre populatia care locuia in aceasta zona, exista insa mult mai departe de anii '70. In Marasti existau trei categorii sociale: mestesugarii, localizati in casele situate in prelungirea Centrului, muncitorii din zona Piata 1 Mai si agricultorii din zona Piata Marasti- BRD.

Afla mai multe despre Marasti

Oferte similare

Andrei Muresanu , zona Calea Turzii / 130 mp /

Floresti , zona Avram Iancu / 740 mp /

Zorilor , zona Calea Turzii / 80 mp /

Buna Ziua , zona Calea Turzii / 107 mp /

Central , zona Parcul Central / 85 mp /

Zorilor , zona Sigma Center / 43 mp /

Central , zona Eroilor / 108 mp /

Central , zona Regionala CFR / 50 mp /

.

Link-uri utile