Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!

Cluj-Napoca, Manastur

118.000 € /negociabil ID: X3SH1120D ultima actualizare: 14-11-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Este o casa atent amenajata, situata intr-o zona usor accesibila ce ofera un echilibru intre pret si calitate. Se preda la cheie!
Poza 1: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 1: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 2: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 3: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 4: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 5: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 6: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 7: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 8: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 9: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 10: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 11: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 12: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 13: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 14: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 15: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
 • Thumbnail 16: Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!, Cluj-Napoca, Manastur
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 147 mp Suprafata construita: 176.4 mp Suprafata teren: 160 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri parcare: 2
Vicii: nu sunt Vecinatati: case, vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2014 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare iti pune la dispozitie o casa cuplata, cu o arhitectura moderna si design minimalist, in culori calde si cu finisaje atent alese.
Casa este situata intr-o zona linistita, de case si vile. Are o suprafata utila de 147 mp, este dispusa pe 3 nivele, P+E+M si compartimentata dupa cum urmeaza:
Parterul iti ofera un living în tendinte ce pune accent pe confort, o bucatarie modern si practic utilata ce are amenajat si un minibar, o debara ce poate fi fructificata in varii modalitati, o baie practic utilata, hol si gradina ce iti va oferi dimineti cu cafele lungi si seri aromante de un pahar de vin.

Etajul este compus din 2 dormitoare, dintre care unul este gandit cu pat matrimonial, doua noptiere perfect integrate in ambient, masa de toaleta si un sifonier incapator, iar celalalt dormitor este gandit pentru o micuta domnisoara in culorile si animatiile copilariei, baie, hol si 2 balcoane.

Mansarda cuprinde o camera de joaca ce isi poate schimba oricand destinatia in functie de dorintele tale, dupa cum si un dressing atat de necesar.
Imobilul este constructie noua, finalizata in anul 2014 si beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren de 15 cm. Este dotata cu: geamuri termopan cu tamplarie din PVC cu 3 sticle si 6 camere, usa de la intrare din PVC, centrala termica pe gaz si acoperis din tigla.
Suprafata de teren aferenta imobilului este de 160 mp, iar frontul stradal este de 12 ml.
Te vei bucura de casa intru totul, deoarece vechiul proprietar a hotarat sa iti predea o casa la cheie, complet mobilata si utilata.

PERSOANA DE CONTACT
Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun! 5 Parerea agentului: Este o casa atent amenajata, situata intr-o zona usor accesibila ce ofera un echilibru intre pret si calitate. Se preda la cheie!
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.