Vezi in timp real valoarea indicelui Blitz selectand criteriile care te intereseaza.

Cel mai avansat si performant indice imobiliar pentru Cluj.

Iti punem la dispozitie un instrument statistic cu ajutorul caruia poti verifica oricand care este pulsul pietei si poti stabili corect cat sa oferi pentru un imobil care sa-ti satisfaca nevoile tale.
In orice moment poti analiza piata imobiliara din Cluj din perspectiva preturilor medii publice ale diferitelor tipuri de proprietati de vanzare sau de inchiriat din baza de date Blitz compusa din mii de oferte. 

Indicele Blitz prezinta valori diferentiate in functie de caracteristicile proprietatilor imobiliare selectate: tip proprietate, tip tranzactie, zona, vechimea constructiei, numar de camere, finisaje, iar pentru calculul acestuia sunt eliminate valorile extreme, cele mai mici si cele mai mari, considerate a fi neconcludente.

Selecteaza din criteriile de mai jos.

  • Nr.camere:

  • Vechime:

  • Finisaje:

  • Tip spatiu:

Alege din criteriile de mai sus si vezi indicii care te intereseaza

Istoricul indicelui Blitz

Indicele Blitz a aparut din necesitatea de a informa corect piata imobiliara clujeana cu privire la preturile imobilelor de vanzare sau de inchiriat, in contextul vehicularii unor cifre nerealiste si nespecifice pietei Clujului. 

Indicele Blitz a aparut in 2013 si a fost dezvoltat continuu, tinand cont de exigentele clientilor nostri, in sensul prezentarii unor rezultate cat mai obiective si mai transparente, reprezentative pentru piata imobiliara. 

Indicele Blitz completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera gratuit clientilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Avantajele indicelui Blitz

  • Acuratetea rezultatelor, datorita eliminarii a unui procent de 30% valori neconcludente (cele mai mici si cele mai mari)
  • Unicitatea, indicele Blitz fiind singurul indice imobiliar din Romania care ia in calcul cei mai importanti parametri carcateristici ai unei oferte imobiliare;
  • Esantion reprezentativ, datorita numarului consistent de oferte imobiliare actualizate supuse analizei;
  • Versatilitatea, valoarea indicelui modificandu-se automat in functie de criteriile selectate.
  • Zonalitatea geografica, indicele Blitz diferentiind ofertele imobiliare din Cluj-Napoca de cele din comunele invecinate (Floresti, Baciu, Apahida);
  • Obiectivitatea, indicele Blitz oferind informatii valide, obiective, cu privire la preturile publice ale diferitelor oferte imobiliare, scopul sau fiind acela de a informa corect publicul.

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai mult.