Doua case de nedespartit

Pret/mp: 995 Rata lunara: 1.112,48Calculator credit

219.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 220 mp

  Teren: 650 mp

  Numar de camere: 7

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Subsol, Parter, Etaj 1, Pod

  Locuri de parcare: 4

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit, Birouri/comercial

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida, Lemn

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: Inainte de 1990

descriere oferta

De vanzare 2 case situate in curte comuna. Casele se vand doar impreuna si beneficiaza de un teren de 650 mp. In curte se mai gasesc un garaj si o anexa de 178 mp compusa din 3 incaperi. Prima casa are o suprafata de 112 mp utili si este compartimentata dupa cum urmeaza: Subsol; beci si camera tehnica; Parter; bucatarie cu dining, hol, living si o baie Etaj; 3 dormitoare si camera de acces in pod Podul este inalt si poate fi mansardat. A doua casa dispune de 110 mp utili si este compartimentata astfel: Parter; living cu bucatarie, camara, hol si o baie Etaj; birou, dormitor, dressing si terasa.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.5

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 3.5

Facilitati zona

 • 3.5

Spatii verzi

 • 3.5

Confort

 • 3.0

AgentParerea agentului

Imobile potrivite pentru 2 familii cu un grad apropiat de rudenie, sau pentru o famile numeroasa, eventual o familie cu copii adolescenti. In acelasi timp oferta este potrivita pentru cineva care poate folosi spatiul din anexa pentru a desfasura diferite activitati (hobby, atelier, o mica linie de productie, etc).

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 7
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Modern/lux

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Baciu , zona Petrom / 120 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 180 mp / 3 camere

.

Link-uri utile