De vanzare casa individuala, 220 mp, garaj 80 mp, teren 680 mp, cartier Iris

Pret/mp: 1.250 Rata lunara: 1.396,94 Calculator credit

275.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 220 mp

  Teren: 680 mp

  Numar de camere: 6

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 3

  Niveluri: Demisol, Parter

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Veche

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Partial mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: Inainte de 1990

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in cartier Iris, aproape de mijloacele de transport in comun si de facilitatile orasului. Casa este compusa din doua apartamente cu intrari separate si utilitati proprii fiecarui apartament, cu contorizare separata. Are o suprafata utila de 220 mp si teren aferent de 680 mp. Casa este veche, renovata si extinsa cu proiect si autorizatie in urma cu 14 ani. Este construita din caramida cu izolatie exterioara si are acoperis din tigla. Podul este inalt si are placa de beton cu fier armat. Casa este dispusa pe doua niveluri, D+P si are urmatoarea compartimentare: D: pivnita cu o suprafata de 12 mp. P:Ap1 : hol, baie, living open space cu bucatarie, 3 dormitoare din care un dormitor are baie proprie. P:Ap2 : hol ,baie, living open space cu bucatarie, camera si 1 dormitor. In curte exista un garaj construit cu proiect si autorizatie, cu suprafata utila de 80 mp fiind pretabil pentru service auto. Toate constructiile proprietatii sunt inscrise in CF. Dispune de doua centrale termice pe gaz, geamuri si usi din termopan la intrarile celor doua apartamente, sistem de supraveghere video si contract cu firma de paza. Se vinde partial mobilata si finisata, necesitand doar mici lucrari de completare a finisajelor.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Datorita suprafetei generoase a terenului si a constructiilor, cat si a compartimentarii eficiente, proprietatea ofera liniste, confort si siguranta. Recomand pentru o familie numeroasa sau pentru doua familii.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 6
 • Vechime: Veche
 • Finisaje: Finisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Floresti , zona Tauti / 136 mp / 6 camere

Floresti , zona Terra / 112 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 180 mp / 8 camere

Floresti , zona Florilor / 136 mp / 4 camere

Floresti , zona Terra / 118 mp / 4 camere

Borhanci , zona Voievodul Gelu / 180 mp / 5 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 132 mp / 5 camere

.

Link-uri utile