Casa la cheie pentu familia ta!

Pret/mp: 1.032 Rata lunara: 1.625,53Calculator credit

320.000350.000€(-30.000€)

caracteristici

 • Suprafata casa: 310 mp

  Teren: 900 mp

  Numar de camere: 5

  Nr. bucatarii: 2

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Demisol, Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Modern/lux

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tabla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2009

descriere oferta

Blitz Imobiliare pune la dispozitie o casa individuala amenajata preponderent in stil minimalist situata intr-o zona linistita de case si vile, avand avantajul de a fi aproape de natura si oferindu-va mai multe spatii verzi si aer curat. Casa are o suprafata utila de 310 mp, este dispusa pe 3 nivele, D+P+E, astfel: - demisol: 1 sala de sport, 1 camera tehnica, 1 camara de 25 mp si 2 garaje; - parter: 1 dormitor, 1 living de 35 mp, 1 bucatarie modern mobilata si utilata,1 baie, 1 hol; - etaj: 2 dormitoare, 1 birou, 2 bai, 1 balcon, 1 terasa de 30 mp. Interiorul este atent amenajat prin culori ce unifica spatiile precum crem sau bordo. O atentie destul de mare este acordata si iluminatului ambiental, livingul fiind pus in evidenta de intrepatrunderea unui mixt de lumini. Camerele sunt aerisite si emana o stare de relaxare, de remarcat este si comunicarea foarte bine intre ele, spre exemplu este si o zona de birou cu biblioteca ce comunica foarte bine cu livingul, oferind si o biblioteca atat de necesara, baile sunt atent amenajate cu cada pe colt. Casa este o constructie din 2009, izolata termic, are acoperis din tabla, geamuri si usa de la intrare din termopan, cu tamplarie PVC Rehau. Incalzirea se face prin centrala termica pe gaz in condensatie. De asemenea, casa beneficiaza si de incalzire prin pardoseala pentru toate trei nivelele. Gradina este amenajata cu gazon si copaci decorativi, iar curtea este pavata cu dale. Bine de stiut este si faptul ca se vinde mobilata si utilata.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Este o casa modern utilata si mobilata situata intr-o locatie linistita ce ofera aer curat si o suprafata utila foarte generoasa, de 310 mp, dupa cum si o gradina spatioasa.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Faget
 • Nr. camere: 5
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Finisat

Faget

Colonia Faget este unul dintre cartierele noi ale municipiului Cluj-Napoca. Acest cartier reprezinta o extindere a cartierelor Zorilor si Manastur. In perioada post decembrista, Fagetul era o zona de agrement in aer liber pentru Clujeni. Zona era folosita pentru iesiri „in natura” si picnic.

Ca urmare a dezvoltarii imobiliare din anii 2000, Fagetul s-a transformat intr-un cartier rezidential.

Afla mai multe despre Faget

Oferte similare

Borhanci , zona Romul Ladea / 150 mp / 4 camere

.

Link-uri utile