Oferta de nerefuzat! Casa la cheie la un pret bun!

Pret/mp: 803 Rata lunara: 450,39 Calculator credit

118.000 129.000€ (-11.000€)

caracteristici

 • Suprafata casa: 147.00 mp

  Front stradal: 12 m

  teren: 160.00 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 2

  Niveluri: Parter, Etaj 1, Mansarda

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare iti pune la dispozitie o casa cuplata, cu o arhitectura moderna si design minimalist, in culori calde si cu finisaje atent alese. Casa este situata intr-o zona linistita, de case si vile. Are o suprafata utila de 147 mp, este dispusa pe 3 nivele, P+E+M si compartimentata dupa cum urmeaza: Parterul iti ofera un living în tendinte ce pune accent pe confort, o bucatarie modern si practic utilata ce are amenajat si un minibar, o debara ce poate fi fructificata in varii modalitati, o baie practic utilata, hol si gradina ce iti va oferi dimineti cu cafele lungi si seri aromante de un pahar de vin. Etajul este compus din 2 dormitoare, dintre care unul este gandit cu pat matrimonial, doua noptiere perfect integrate in ambient, masa de toaleta si un sifonier incapator, iar celalalt dormitor este gandit pentru o micuta domnisoara in culorile si animatiile copilariei, baie, hol si 2 balcoane. Mansarda cuprinde o camera de joaca ce isi poate schimba oricand destinatia in functie de dorintele tale, dupa cum si un dressing atat de necesar. Imobilul este constructie noua, finalizata in anul 2014 si beneficiaza de izolatie termica exterioara cu polistiren de 15 cm. Este dotata cu: geamuri termopan cu tamplarie din PVC cu 3 sticle si 6 camere, usa de la intrare din PVC, centrala termica pe gaz si acoperis din tigla. Suprafata de teren aferenta imobilului este de 160 mp, iar frontul stradal este de 12 ml. Te vei bucura de casa intru totul, deoarece vechiul proprietar a hotarat sa iti predea o casa la cheie, complet mobilata si utilata.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Este o casa atent amenajata, situata intr-o zona usor accesibila ce ofera un echilibru intre pret si calitate. Se preda la cheie!

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Manastur
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Finisat
masca Manastur

Manastur

Istoria cartierului Manastur a inceput sa se scrie in secolele al IX-lea- al X-lea, cand in jurul manastirii benedictine Calvaria se formeaza satul Manastur. Numele provine din "monostor", care in limba maghiara inseamna "satul manastirii". In lucrarile istorice mai sunt mentionate si alte denumiri, cum ar fi "satul abatelui" (din germana "Abtsdorf") sau Cluj-Manastur(din maghiara "Kolozsmonostor").

Manasturul a fost sat pana in anul 1895 cand s-a unit cu Clujul, iar actuala infatisare a primit-o mai tarziu, incepand cu anul 1965, cand casele au fost demolate, pentru a lasa locul blocurilor muncitoresti ce domina peisajul arhitectural de astazi.

Afla mai multe despre Manastur

Puncte de interes din zona

Oferte similare