Casa moderna, finisata, 150 mp utili, teren 435 mp, vecinatati de top!

Pret/mp: 1.327 Rata lunara: 1.010,88Calculator credit

199.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 150 mp

  Teren: 435 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 3

 • Nr. bai: 3

  Nr. balcoane: 1

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Tigla

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2019

descriere oferta

Blitz ofera casa individuala spre vanzare in cartierul Iris, intr-o zona cu vecinatati deosebite si mult spatiu verde. Suprafata utila de 140 mp este dispusa pe P+E iar compartimentarea este urmatoarea: -la parter : hol acces, birou, bucatarie, living, loc de servit masa, 1 baie, terasa ; -la etaj : dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare, 1 baie. Beneficiaza de centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala si geamuri din termopan cu tamplarie din PVC. Acoperisul este din tigla. Casa se preda finisata, cu placi ceramice Marazzi si cu mobila de bucatarie. Dispune de toate utilitatile iar accesul este doar de pe drum asfaltat. Terenul este de 435 mp iar gradina se ofera amenajata cu gazon.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.0

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

O casa moderna, pentru o familie dinamica. Situata intr-o zona superba, cu vecinatati de top si la doar 5 minute de Auchan Iris, este locul unde odata ajuns te simti ca in vacanta. Compartimentata practic si spatioasa, casa ofera tot ceea ce are nevoie o familie de 3-4 membri. Livingul este realizat in 2 ape, cu zona de conversatie si zona de servit masa. In apropiere este linia de autobus iar accesul in zona este destinat doar locuitorilor ei, fiind instalata o bariera cu dirijare prin telefon. O casa chic si foarte luminoasa.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Semicentral , zona Gara / 70 mp / 2 camere

Baciu , zona Petrom / 120 mp / 4 camere

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 180 mp / 3 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 135 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 130 mp / 4 camere

.

Link-uri utile