Casa pe structura de lemn, 106 mp, teren 425 mp, utilitati si panorama!

Pret/mp: 1.174 Rata lunara: 548,62Calculator credit

108.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 92 mp

  Teren: 425 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 2

  Niveluri: Parter

  Locuri de parcare: 2

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit, Birouri/comercial

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Lemn

  Tip acoperis: Terasa

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: 2019

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare o casa eco moderna, situata intr-o zona noua si linistita de case, din cartierul Iris. Casa este construita pe structura de lemn pe un nivel, iar acoperisul este de tip terasa. Izolatia va fi realizata cu vata bazaltica la exterior si placare, iar la interior peretii vor fi predati finisati, cu 2 straturi de vopsea lavabila. Dispune de o suprafata construita de 92 mp, suprafata terenului este de 425 mp, iar frontul este de 17 ml. Compartimentarea la parter este urmatoarea: hol acces, living cu loc de servit masa, 3 dormitoare, 2 dressinguri si 2 bai, spatiu tehnic. Casa are o terasa generoasa pe acoperis, putand fi utilizata ca spatiu de recreere iar pe o parte a ei se poate construi contra cost un alt apartament ca birou sau hobby room (cu acces din exteriorul casei). Ca dotari: va dispune de rulouri din aluminiu actionate de telecomanda, ferestre din aluminiu de culoare antracit (cu 3 sticle) si usa metalica la intrare. In pret este inclusa si constructia unei minipiscine de 2 m-3,5 m. Beneficiaza de centrala termica pe gaz si de toate utilitatile orasului (canal, apa, curent, asfalt pana la proprietate). Nu este inclus in pret gardul de imprejmuire a proprietatii.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.9

Locatie

 • 3.5

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

O casa moderna si foarte practic compartimentata, recomandata unei familii tinere si dinamice. Locatia este una exclusivista, intr-un cadru linistit si verde iar in acelasi timp aproape de centrele de interes.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Iris
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Iris

Cartierul Iris este unul dintre cartierele muncitoresti ale Clujului situat intr-o zona industriala. El cuprinde un mix de proprietati industriale cum sunt Fabrica de Medicamente Terapia, Fabrica de caramizi Iris, Combinatul de Utilaj Greu (CUG), blocuri de apartamente si case.

Cartierul Iris este un cartier existent atat in perioada precedenta revolutiei decembriste din Romania, dar si dupa aceasta perioada. Aceasta zona s-a popularizat ca urmare a faptului ca in acest cartier se regasesc mai multe proprietati industriale, iar populatia s-a stabilizat in acet cartier pentru accesibilitatea la locurile de munca.

Afla mai multe despre Iris

Oferte similare

Floresti , zona Subcetate / 132 mp / 5 camere

Floresti , zona Gheorghe Doja / 220 mp / 7 camere

Floresti , zona Terra / 120 mp / 5 camere

.

Link-uri utile