Duplex 148 mp utili cu terasa de 36 mp, expunere sudica, priveliste spectaculoasa!!

Pret/mp: 1.655 Rata lunara: 1.244,55Calculator credit

245.000

caracteristici

 • Suprafata casa: 148 mp

  Teren: 400 mp

  Numar de camere: 4

  Nr. bucatarii: 1

 • Nr. bai: 3

  Niveluri: Parter, Etaj 1

  Locuri de parcare: 1

  Vechime casa: Noua

 • Destinatie: De locuit

  Dotari: Nemobilat

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Tip acoperis: Terasa

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

  An constructie: Inainte de 1990

descriere oferta

Blitz va ofera o casa tip duplex in Grigorescu, intr-o zona exclusivista cu strada asfaltata. Vorbim de o expunere sudica si cu o panorama de vis asupra Clujului. Este vorba de un proiect cu o arhitectura moderna si o calitate superioara a materialelor. Inaltimea interioarelor este de 3,3 m, geamurile sunt mari si inalte, incalzirea in pardoseala - Rehau iar caramida exterioara de 30 cm - Porotherm. Izolatia se realizeaza cu vata bazaltica de 15 cm, finisajele exterioare sunt cu piatra decorativa si caramida aparenta iar terasele spatioase, finisate cu lemn si balustrade de sticla. Izolatia fonica se va realiza intre cele doua unitati locative, fiecare avand cate 2 parcari pavate si poarta cu inchidere automatizata. Optional, exista posibilitatea de garaj subteran tip lift, controlat din telefon, pret 10.000 euro. Aceasta unitate locativa are o suprafata utila de 148 mp si o terasa de 36 mp, cu urmatoarea compartimentare: Parter : 2 dormitoare, 2 bai; Demisol: (la nivelul solului): living, bucatarie, baie, dormitor, terasa. Aceasta unitate locativa este formata din 1/2 din parter si tot demisolul. Terenul total inclusiv amprenta casei, este de 400 mp. Casa tip duplex se poate achizitiona si ca si casa unifamiliala pe o parcela de 1000 mp cu o suprafata utila de 320 mp, terase de 72 mp si o terasa rooftop de 102 mp. Predarea se face la stadiul de semifinisat, spre sfarsitul anului 2019.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Un proiect spectaculos, o locuinta de vis cu panorama superba asupra Clujului. Destinata celor care iubesc arhitectura contemporana si comuniunea cu natura, o casa spatioasa, luminoasa si scaldata in soare.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Noua
 • Finisaje: Semifinisat

Grigorescu

masca Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Oferte similare

Semicentral , zona Gara / 70 mp / 2 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 135 mp / 4 camere

Manastur , zona Edgar Quinet / 130 mp / 4 camere

Borhanci , zona Regina Maria / 170 mp / 4 camere

.

Link-uri utile