Comision 0! Apartament 4 camere, 90 mp, gradina 50 mp! EXCLUSIVITATE!

Pret/mp: 721 Rata lunara: 286,11 Calculator credit

64.900

caracteristici

 • Nr. camere: 4

  Suprafata utila 90.00 mp

  Nr. bai: 2

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: Parter /1

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Nemobilat

  Anul constructiei: 2018

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, situat intr-o zona nou dezvoltata de case/vile, din Floresti. Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil de tip casa, cu un regim de inaltine P+E si dispune de o suprafata utila de 90 mp. Imobilul este compus din 4 apartamente. Compartimentarea este semidecomandata, prezentata pe doua nivele, dupa cum urmeaza: - parter: living open-space cu bucataria, hol, baie si acces spre gradina cu o suprafata de 50 mp. - etaj: 3 dormitoare, hol, baie si balcon. Se ofera spre vanzare la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si peretii gletuiti. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare pavat. La cerere exista posibilitatea finisarii imobilului, contra cost. Termenul de finalizare Aprilie 2018.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 4.0

Agent Parerea agentului

Recomand cu incredere acest apartament datorita zonei linistite in care este amplasat si a facilitatilor pe care le pune la dispozitie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 4
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Semifinisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Floresti , zona Terra / 53 mp / 2 camere

Floresti , zona Florilor / 57 mp / 2 camere

Floresti , zona Eroilor / 40 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Eroilor / 50.16 mp / 2 camere