3 camere, 55.12 mp, semifinisat! Zona Lidil! Optional garaj si loc de parcare!

Pret/mp: 717 Rata lunara: 200,65Calculator credit

39.500

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 55.12 mp

  Nr. bai: 2

  Etaj: Parter /2

 • Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Nemobilat

  Anul constructiei: 2017

  Tip finisaj: Semifinisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: In rate la constructor, Credit bancar, Cash

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 3 camere, situat la o distanta rezonabila de mers pe jos fata de magazine si mijloace de transport in comun. Apartamentul este pozitionat intr-un imobil nou, la parter. Suprafata utila este de 55.12 mp, iar compartimentarea este semidecomandata. Se vinde la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si instalatii trase la pozitie, peretii gletuiti, centrala termica si calorifere, geamuri termopan din tamplarie PVC, cu 6 randuri de sticla cu 3 camere, usa metalica la intrare si izolatie exterioara de 15 cm. Exista posibilitatea de a fi achizitionat in rate, cu un avans de 30 % din valoarea apartamentului, iar diferenta in maxim 84 de luni. Se poate achizitiona loc de parcare exterior la pretul de 2000 de euro, sau garaj subteran la pretul de 3000 de euro.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 4.0

AgentParerea agentului

Recomand oferta unei familii aflate in cautarea unei locuinte modern compartimentate. Exista posibilitatea de a fi achizitionat in rate, cu un avans de 50 % din valoarea apartamentului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Semifinisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Donath / 54 mp / 2 camere

Floresti , zona Porii / 34 mp / Garsoniera camere

Floresti , zona Eroilor / 40 mp / 2 camere

.

Link-uri utile