Vanzare 2 camere, 60 mp, terasa, zona Sub Cetate, optional garaj si loc parcare!

Pret/mp: 883 Rata lunara: 233,65 Calculator credit

53.000

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 60.00 mp

  Nr. bai: 1

  Etaj: Parter /3

 • Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Anul constructiei: 2014

  Tip finisaj: Finisat

  Materiale constructie: Caramida

  Modalitate vanzare: Cash

descriere oferta

Blitz iti pune la dispozitie un apartament cu 2 camere ce poate fi cotat in clasa celor peste medie datorita designului si a materialelor folosite pentru amenajare. Apartamentul este pozitionat in zona strazii Sub Cetate din Floresti, intr-o locatie linistita, cu priveliste frumoasa, avand acces facil la magazine. Apartamentul este situat intr-un imobil finalizat in anul 2014, la parter si are o suprafata utila de 60 mp, terasa de 20 mp. Compartimentarea este semidecomandata, fiind gandita astfel: living open space cu o bucatarie in triunghi intrepatrunsa de crapaturi de lumina, dormitor, hol integrat in structura livingului, baie pe colt si o terasa ampla ce poate fi reamenajata in functie de propria viziune, intrucat spatiul iti permite acest lucru. Astfel, vei avea la dispozitie prin intermediul acestei terase un spatiu cu deschidere inspre natura ce va fi acolo pentru cafelele lungi, dar si pentru serile aromate de un pahar de vin. Nuantele de verde ce dreneaza apartamentul iti ofera confortul vizual si relaxarea atat de necesara intr-o lume a vitezei. Apartamentul dispune de centrala termica, parchet laminat, geam termopan cu tamplarie PVC, usa metalica la intrare. Fostul proprietar va asigura ca, optional, se poate achizitiona un garaj subteran si un loc de parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Spatii verzi

 • 4.0

Confort

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Recomand acest apartament cochet, ce te va cuceri de la prima privire.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Floresti , zona Florilor / 38 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 57 mp / 2 camere

.

Link-uri utile