Cauti apartament in zona centrala? Aceasta este oferta care merita atentia ta! Apartament 2 camere, zona Piata Mihai Viteazul!

Pret/mp: 2.547 Rata lunara: 659,87Calculator credit

129.900

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 51 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 4 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Boxa la subsol: Nu

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Modern/lux

  Anul constructiei: Inainte de 1990

  Tip finisaj: Modern/lux

  Materiale constructie: Beton, Caramida

  Modalitate vanzare: Credit bancar, Cash

descriere oferta

Ti-ai dorit mereu sa locuiesti aproape de inima orasului? Vrei sa ai toate facilitatile in apropierea locuintei tale? Vrei ca investitia pe care o faci sa fie una cat mai sigura? Te astept sa iti prezint aceasta oferta! Blitz ofera spre vanzare un apartament in centrul orasului, intr-o zona cu acces la toate facilitatile, aproape de centrele comerciale, parcuri, monumente istorice ale orasului, mai exact aproape de tot ceea ne dorim. Este vorba despre un apartament situat la etajul al 4-lea intr-o constructie structurata pe 4 niveluri, locuinta avand o suprafata utila de 51 mp a carei compartimentare este gandita astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, hol, balcon. Finisajele sunt unele de inalta calitate iar, intreg apartamentul este mobilat cu bun gust. A fost recent renovat si mobilat. Dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Dispune si de un loc de parcare in curtea interioara a imobilului, accesul fiind restrictionat cu ajutorul unei bariere. Te astept sa trecem impreuna pragul acestei locuinte pentru a te convinge de adevaratul potential!

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

AgentParerea agentului

Un apartament potrivit pentru investitie dar si pentru viata de familie!

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Modern/lux
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona Sora / 31 mp / Garsoniera camere

Central , zona P-ta Muzeului / 170 mp / 4+ camere

Central , zona P-ta Unirii / 18 mp / Garsoniera camere

Central , zona Facultatea de Litere / 49 mp / 2 camere

Gheorgheni , zona Complex Diana / 11 mp / Garsoniera camere

Central , zona Parcul Central / 81 mp / 2 camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 83 mp / 3 camere

.

Link-uri utile