Apartament invaluit in rafinament! 60 mp, parcare subterana, imobil nou, zona Expo Transilvania

470€/luna 500€ (-30€)

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 60.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 2 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 3 camere, armonios amenajat. Apartamentul dispune de 57 de mp si are avantajul de a fi situat la etaj intemediat, etajul 2 intr-un imobil nou costruit din 2017, cu 4 niveluri. Acesta este situat in zona Expo Transilvania, din cartierul Marasti. O zona linistita cu acces usor inspre arterele principale ale orasului. Apartamentul este semidecomandat fiind compus din 3 camere, bucatarie, baie, un hol si balcon. Fiecare incapere este gandita pentru a oferi un spatiu cat mai curat amenajat si luminos. Livingul open space cu bucataria este armonos amenajat delimitandu-se trei zone diferite si extrem de utile, mai exact zona gandita pentru relaxare, zona de dining si bucataria modern amenajat. Mobilierul bucatariei este cu fronturi in culori calde, fiind dotata cu plita ce este prevazuta cu hota, cuptor si frigider. Dormitorul cu pat matrimonial este aerisit amenajat, cu doua fereste dispuse cu perdele din matase ce permit luminii naturale sa inunde incaperea. O alta camera ce poate fi perceputa atat precum o camera de zi, cat si ca un potential dormitor prin prisma canapelei extensibile, este cea dispusa cu un mobilier asimetric in alternante de maro. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Apartamentul are avantajul de a se oferi spre inchiriere complet mobilat si utilat, in pret fiind inclus un loc de parcare subteran.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Apartamentul te va cuceri inca de la prima privire prin modul armonios in care este amenajat, prin faptul ca se afla la prima inchiriere, dar si prin zona linistita si usor accesibila in care este situat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Marasti
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Marasti

Marasti

Cartierul Marasti are, la fel ca si Grigorescu, un nume cu rezonanta istorica, provenit din perioada Primului Razboi Mondial. Daca in cazul cartierului Grigorescu, numele aduce aminte de batalia de la Marasesti, comandata atunci de generalul Eremia Grigorescu, batalia de la Marasti da numele cartierului al doilea ca marime al Clujului, dupa Manastur. 

Blocurile din Marasti au fost construite in anii '70-'80, urmand sa adaposteasca muncitorii de la marile combinate si clujene(in special Carbochim, dar si CUG, Clujana, Somesul, etc). Mentiuni istorice despre populatia care locuia in aceasta zona, exista insa mult mai departe de anii '70. In Marasti existau trei categorii sociale: mestesugarii, localizati in casele situate in prelungirea Centrului, muncitorii din zona Piata 1 Mai si agricultorii din zona Piata Marasti- BRD.

Afla mai multe despre Marasti

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Gheorgheni , zona Mercur / 35 mp / Garsoniera camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 60 mp / 2 camere

Marasti , zona Expo Transilvania / 55 mp / 2 camere

Zorilor , zona Spital Recuperare / 75 mp / 3 camere

Central , zona Sora / 76 mp / 3 camere

Marasti , zona P-ta Marasti / 44 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 40 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Campului / 55 mp / 2 camere

.

Link-uri utile