3 camere - bifat! Imobil nou - bifat! Parcare - bifat! Zona centrala - bifat! Apartamentul ce are ceea ce iti doresti!

500€/luna550€(-50€)

caracteristici

 • Nr. camere: 3

  Suprafata utila 67 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 2 /4

 • Locuri de parcare: 1

  Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Tip chirias: Singur, Cuplu, Familie, Grup

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

De inchiriat 3 camere, zona strazii Decebal, din centrul orasului. Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil de 4 nivele, constructie 2004. Suprafata totala este de 67 mp utili, si dispune de urmatoarea compartimentare: un living cu canapea, fotoliu din piele si mobilier din pal, modern, un dormitor cu pat matrimonial si dulap, un dormitor cu dulap si pat, o bucatarie generoasa ce dispune de usa culisanta, o baie cu cada si un balcon. Finisajele sunt moderne, mobilierul este nou si modern. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usa metalica la intrare si aparat de aer conditionat. Imobilul este constuit la standarde calitative inalte, este dotat cu panouri solare pentru incalzirea apei menajere si a utilitatilor din spatiile comune. In pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

5.0

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Unul dintre putinele apartamente moderne din zona centrala, care momentan il pot oferi clientilor mei. Proprietarul percepe o garantie in avans pe 2 luni.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 3
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Manastur , zona Calea Floresti / 70 mp / 3 camere

Manastur , zona Bogdan Voda / 30 mp / Garsoniera camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 40 mp / Garsoniera camere

Central , zona Facultatea de Litere / 50 mp / Garsoniera camere

.

Link-uri utile