Esti student la UMF? Avem oferta pentru tine: apartament 2 camere, 60 mp, imobil nou, mobilat modern invaluit in eleganta! Zona Spitalul de Recuperare!

600€/luna

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 60 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 4 /6

 • Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Nou

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

Blitz ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat, situat in zona strazii Observatorului din cartierul Zorilor, in apropiere de Spitalul de Recuperare. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil nou cu 6 etaje, finalizat in 2015 si are o suprafata generoasa de 60 mp utili. Compartimentarea este semidecomandata si gandita astfel: 1 living cu 1 bucatarie de tip open space, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon deschis si 1 hol. Apartamentul are puterea de a te fascina inca de la prima privire, prin modalitatea in care este amenajat, dar si prin utilarile de care dispune. In mod cert te vei bucura sa auzi faptul ca totul este nou in aceasta locuinta, ba mai mult, are si masina de spalat vase. In amenajarea interioara se remarca grija proprietarilor de a spori confortul pentru cei ce vor locui in acest apartament. Bucataria este modern mobilata, avand incorporata si o eleganta zona de dining. Livingul este aerisit amenajat si imprimat cu o caldura de camin, emanat de culorile calde alese pentru decorul acestei zone, dar si de multiplele zone pentru relaxare. Dormitorul este spatios si amenajat in aceeasi nota calda, specifica acestei locuinte, incorporand un pat matrimonial confortabil, un sifonier generos, o comoda si un dulapior, toate acestea fiind integrate perfect in ambienta incaperii. Confortul iti va fi sporit de centrala termica proprie a locuintei, geamurile termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica de la intrare. In pretul de inchiriere este inclusa curatenia de 1 data pe luna.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.6

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Spatii verzi

 • 4.5

Confort

 • 5.0

AgentParerea agentului

Este de dorit un apartament spatios, nou si modern amenajat, situat intr-o zona cum nu se poate mai buna. Proprietarul percepe o garantie in avans pe 2 luni.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Zorilor
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat

Zorilor

masca Zorilor

Cartierul Zorilor a fost construit in anii '80 intr-o zona de case si gradini de pe Dealul Hajongard. Locul este insa mentionat in istorie inca din 1503, cand dealul situat la sud de cetatea Clujului apare sub denumirea de Hasengarten-Házsongárd, in traducere : Gradina cu iepuri.

Afla mai multe despre Zorilor

Oferte similare

Zorilor , zona Spital Recuperare / 36 mp / Garsoniera camere

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 40 mp / Garsoniera camere

Manastur , zona Calea Manastur / 42 mp / Garsoniera camere

Central , zona Traian / 92 mp / 3 camere

Zorilor , zona Golden Tulip / 40 mp / Garsoniera camere

Plopilor , zona Plopilor Vechi / 42 mp / Garsoniera camere

Marasti , zona OMV / 40 mp / Garsoniera camere

Andrei Muresanu , zona Calea Turzii / 87 mp / 3 camere

Zorilor , zona Golden Tulip / 66 mp / 3 camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 57 mp / 2 camere

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 58 mp / 3 camere

.

Link-uri utile