2 camere, 59 mp, locatie ultracentrala, zona Piata Unirii!

450€/luna 480€ (-30€)

caracteristici

 • Nr. camere: 2

  Suprafata utila 59.00 mp

  Nr. bai: 1

  Nr. balcoane: 1

  Etaj: 3 /4

 • Tip compartimentare: Semidecomandat

  Vechime apartament: Vechi

  Tip chirias: Singur, Cuplu

  Disponibilitate: Azi

 • Tip imobil: Bloc de apartamente

  Dotari: Mobilat/utilat

  Tip finisaj: Finisat

descriere oferta

Blitz iti ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat cum nu se poate mai bine, mai exact in zona Piata Unirii. Pozitionarea acestuia este de dorit, fiind asezat la etaj intermediar (etajul 3) intr-un imobil cu 4 nivele, avand o suprafata utila generoasa, mai exact 59 mp. Compartimentarea acestui apartament este semidecomandata si se prezinta astfel: living, bucatarie, hol, dormitor, o baie si un balcon. De efect este atat tavanul inalt al locuintei, dar si obiectele din lemn. Soba de teracota fiind doar decorativa De asemenea, spatiile sunt gandite in asa fel incat sa fie practice si incapatoare. Nu ar trebui sa te uimeasca corpurile de mobilier atat de frecvente, ci sa te bucure grija pentru ca lucrurile tale, sa aiba locul lor. In amenajarea interioara se remarca livingul amenajat modern, cu o canapea si fotolii invelite in piele ecologica intr-un alb unt, cu accente de bordo ce dau rafinament incapeii. De asemenea, zona de dining este mai mult decat potrivita pentru cina in familie sau alaturi de prieteni, iar optiunea pentru pastrarea sobei in living confera un farmec aparte incaperii, amplificat de candelabrul in tendinte. Dormitorul este spatios, predominent din lemn ce-i confera eleganta si cu un sifonier spatios pentru garderoba ta. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie si se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 5.0

Spatii verzi

 • 5.0

Confort

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Apartamentul din Centru isi asteapta chiriasii cu un ambient luminos si practic amenajat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Nr. camere: 2
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Marasti , zona Aurel Vlaicu / 57 mp / 2 camere

Central , zona P-ta Garii / 40 mp / 2 camere

Marasti , zona Fabricii / 75 mp / 3 camere

.

Link-uri utile