Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii

Cluj-Napoca, Zorilor

700 €/luna ID: X3SH10LR7 ultima actualizare: 20-11-2017

Parerea agentului: Apartamentul se remarca prin finisaje, amenajare si utilitati. In pretul chiriei sunt incluse toate cheltuielile (incalzire, apa, curent, internet si televiziune) plus paza 24h si curatenie saptamanala. Disponibil pentru inchiriere pana la data de 30 iunie 2018.
Poza 1: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 1: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 2: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 3: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 4: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 5: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 6: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
 • Thumbnail 7: Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii, Cluj-Napoca, Zorilor
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 52 mp Suprafata construita: 62.4 mp Nr. camere: 2 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 1 Nr. locuri parcare: 1 Nr. niveluri: 6 Tip comp.: semidecomandat Etaj: Etaj 5 Confort: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: blocuri de apartamente, mijloace de transport in comun Tip locuinta: apartament Stadiu constructie: finalizata Tip imobil: bloc de apartamente Structura rezistenta: caramida An constructie: 2017 Destinatie: rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere)

Finisaje

Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Podele (Parchet, Gresie), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

Dotari

Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Alte detalii

Este un apartament pe care nu ai cum sa nu ti-l doresti atat datorita amenajarii, cat si serviciilor incluse in pretul inchirierii.
Apartamentul are 2 camere complet mobilate si utilate, acesta este situat in zona strazii Calea Turzii, un cartier linistit si nou dezvoltat care va ofera multiple facilitati precum supermarket, restaurante magazine si statii de autobuz.
Apartamentul este pozitionat la etajul 5 al unui imobil nou, constructie finalizata in anul 2017.
Are o suprafata utila de 52 mp si este format din living si bucatarie open space, dormitor, baie, hol si balcon.
Apartamentul se remarca printr-o eleganta realizata prin marjarea pe insertii din materiale naturale impletite cu accesorii de efect ce-i determina stilul.
Bucataria se remarca prin modernitatea amenajarii, ce reuseste sa amplifice calitatea timpului petrecut prin dotari precum: cuptor, plita dispusa cu hota, dar si prin efectul de natural.
Zona de living se remarca prin rafinament si confort, fiind dotat cu o canapea confortabila pentru momentele de relaxare. In imediata apropiere se afla o eleganta zona de dining ce-ti invita prietenii la masa intr-un decor atent creat. Pata de culoare a acestei incaperi sunt perdelele care cu ajutorul luminii naturale si a contrastului cu griul reusesc sa puna si mai mult in evidenta aceasta zona.
Dormitorul pastreaza perdelele si va invita intr-un spatiu reconfortant. Acesta este dotat cu un pat matrimonial, noptiere largi si un sifonier spatios.
Baia pastreaza culorile, aerul realist si mozaicul din bucatarie, oferindu-va o baie moderna, dotata cu cabina de dus dispusa cu sticla securizata.
Apartamentul va sporeste confortul prin usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si centrala termica proprie.
In pretul chiriei sunt incluse urmatoarele facilitati: loc de parcare, paza 24 ore, curatenie.


BLITZ 29047AI

PERSOANA DE CONTACT
Apartament ce iti intrece asteptarile! 52 mp, prima inchiriere,zona Calea Turzii Parerea agentului: Apartamentul se remarca prin finisaje, amenajare si utilitati. In pretul chiriei sunt incluse toate cheltuielile (incalzire, apa, curent, internet si televiziune) plus paza 24h si curatenie saptamanala. Disponibil pentru inchiriere pana la data de 30 iunie 2018.
Anamaria Gradinaru
Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.