Teren cu autorizatie de constructie pentru casa individuala!

78.000

Pret/mp: 156

caracteristici

 • Suprafata: 500 mp

  Front: 15-30 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Autorizatie constructie

  Alte criterii: Drum pietruit, Teren plat, Iluminat stradal

descriere oferta

De vanzare 500 mp de teren situat in zona Vivo, langa White House Residence. Acesta se vinde impreuna cu un proiect autorizat pentru construirea unei case de 222 mp utili, cu regim de inaltime D+P+E, compartimentata astfel: Demisol; 2 garaje Parter; antreu, bucatarie+loc de luat masa, living, baie, 2 terase Etaj; hol, 3 dormitoare, 2 bai Terenul dispune de toate utilitatile.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 4.5

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 5.0

Investitie

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.5

AgentParerea agentului

Avand o imagine panoramica a imprejurimilor si aplasat intr-o zona de case cu acces facil catre oras, terenul poate fi oferta potrivita pentru cei ce-si doresc o locatie linistita in imediata vecinatate a orasului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Andrei Muresanu , zona Pasapoarte / 3378 mp /

.

Link-uri utile