Teren cu autorizatie pentru construire de blocuri in curs de eliberare!

1.050.000

Pret/mp: 122

caracteristici

 • Suprafata: 8600 mp

  Front: 30-50 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Bloc

 • Acte/Avize: Carte funciara, Autorizatie constructie

  Alte criterii: Drum asfaltat, Teren plat, Iluminat stradal

descriere oferta

De vanzare teren autorizat pentru constructia a 4 blocuri cu regim de inaltime P+3+M. Fiecare bloc este compus din 28 de partamente si are o suprafata desfasurata de 1875 mp. Accesul se face dintr-un drum public asfaltat, iar parcela beneficiaza de toate utilitatile la front.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

5.0

Locatie

 • 5.0

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 5.0

Investitie

 • 5.0

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Avand in vedere numarul ridicat de cereri de apartamente din zona in care este amplasata, aceaasta oferta poate fi o oportunitate de investitie.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Florilor / 2253 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 5600 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 1438 mp /

.

Link-uri utile