Teren cu Autorizatie de constructie pentru o casa individuala!

32.500

Pret/mp: 73

caracteristici

 • Suprafata: 443 mp

  Front: Sub 15 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Utilitati in zona

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Autorizatie constructie

  Alte criterii: Teren inclinat

descriere oferta

De vanzare teren cu proiect autorizat pentru construirea unei case cu suprafata utila de aproximativ 120 mp. Situat in zona strazii Narciselor, terenul are suprafata de 443 mp si dispune de un front de 12 ml. Accesul se face dintr-un drum de servitute cu latimea de 7 m. Utilitatile se gasesc momentan la aproximativ 100 m, dar pe parcelele alaturate se va incepe in curand constructia altor 6 case, astfel incat cheltuielile aferente aducerii la front a utilitatilor se vor imparti si vor fi foarte mici.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 4.5

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 4.0

Investitie

 • 5.0

Accesibilitate

 • 4.0

AgentParerea agentului

Locatia in zona strict de case, peisajul deosebit al zonei, precum si pozitionarea la mica distanta de viitoarea centura sudica ce va lega Florestiul de Cluj-Napoca, fac din aceasta oferta o oportunitate pentru cei care cauta un teren pentru locuinta proprie cat si pentru eventuali investitori.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

.

Link-uri utile