Teren intravilan de 2590 mp, situat in zona de case

209.000

Pret/mp: 81

caracteristici

 • Suprafata: 2590 mp

  Front: 15-30 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Carte funciara

  Alte criterii: Constructie demolabila, Drum asfaltat, Teren plat, Iluminat stradal, Mijloace de transport

descriere oferta

De vanzare teren cu suprafata de 2590 mp cu 2 fronturi, unul de 19 m si unul de 24, ambele la drumuri asfaltate. Apa, gazul si curentul electric se gasesc pe parcela, iar canalizarea la mai putin de 15 m. Pe teren se gaseste o casa locuibila, care poate fi mansardata, dar care are nevoie de lucrari de renovare.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

0.0

Locatie

 • 0.0

Situatie juridica

 • 0.0

Utilitati

 • 0.0

Investitie

 • 0.0

Accesibilitate

 • 0.0

AgentParerea agentului

Avand in vedere ca terenul beneficiaza de iesire la 2 drumuri asfaltate, pe teren se pot construi atat case individuale cat si 2-3 duplexuri/triplexuri.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Subcetate / 550 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 2700 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Tauti / 714 mp /

.

Link-uri utile