De vanzare 1438 mp de teren, cu front de 19 ml

172.500

Pret/mp: 120

caracteristici

 • Suprafata: 1438 mp

  Front: 15-30 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex, Turism

 • Acte/Avize: Carte funciara, Certificat urbanism

  Alte criterii: Drum asfaltat, Teren inclinat, Iluminat stradal

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare teren situat in apropierea Centrului comercial VIVO. Acesta are o suprafata de 1438 mp, cu un front de 19 m. Beneficiaza de acces direct dintr-un drum public asfaltat, precum si de toate utilitatile.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 4.0

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 5.0

Investitie

 • 3.0

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Teren ce se preteaza pentru constructie de casa sau duplex, aflat la mai putin de 2 km de intrarea in Cluj-Napoca, fapt care asigura un acces rapid catre oras.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Florilor / 2253 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 5600 mp /

Floresti , zona Sens Giratoriu / 1347 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 1438 mp /

.

Link-uri utile