Teren de vanzare autorizat pentru casa individuala ! 624 mp, zona de case !

80.000

Pret/mp: 128

caracteristici

 • Suprafata: 624 mp

  Front: 15-30 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Carte funciara, Certificat urbanism, Autorizatie constructie, PUZ

  Alte criterii: Drum pietruit, Teren inclinat

descriere oferta

Blitz ofera spre vanzare teren autorizat pentru casa individuala intr-o zona foarte linistita de case, din Floresti. Proiectul este aprobat pentru constructie cu suprafata utila de 105 mp, iar suprafata aferenta de teren este de 550 mp , cu un front stradal de 20 ml. Compartimentarea se prezinta astfel: -demisol: garaj, spatiu tehnnic -parter: hol, baie, living cu bucatarie , terasa 20 mp -etaj: hol, trei dormitoare, baie si balcon.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.4

Locatie

 • 3.0

Situatie juridica

 • 5.0

Utilitati

 • 3.5

Investitie

 • 3.0

Accesibilitate

 • 2.5

AgentParerea agentului

Teren ideal pentru constructia unei case individuale. Potrivit unei familii care cauta liniste, la o distanta mica fata de oras.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
masca Floresti

Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti

Oferte similare

Floresti , zona Florilor / 2253 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 5600 mp /

Floresti , zona Vivo (Polus Center) / 1438 mp /

Dambul Rotund , zona Maramuresului / 1580 mp /

.

Link-uri utile