De vanzare teren, 374 mp, Extras de Carte Funciara, zona linistita! Necesita PUD

74.000

Pret/mp: 198

caracteristici

 • Suprafata: 374 mp

  Front: Sub 15 ml mp

 • Utilitati: Apa, Gaz, Curent, Canalizare

  Destinatie: Casa/Duplex

 • Acte/Avize: Carte funciara, Certificat urbanism

  Alte criterii: Drum pietruit

descriere oferta

Blitz Imobiliare ofera spre vanzare teren pozitionat intr-o locatie linistita, ce ofera o panorama deosebita. Terenul are o suprafata de 374 mp, accesul se realizeaza pe un drum public, pietruit. Terenul dispune de Plan Amplasare, Extras de Carte Funciara, Certificat Urbanism, POT-ul este de 35% si CUT 0,9. Utilitatile precum gazul, curentul, apa si canalizarea se afla la frontul terenului. Terenul este ideal pentru constructia unei case individuale.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.5

Situatie juridica

 • 4.5

Utilitati

 • 4.0

Investitie

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.0

AgentParerea agentului

Teren pretabil pentru constructia unei case individuale, situat intr-o zona cu acces facil.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Grigorescu
masca Grigorescu

Grigorescu

Primul nume al cartierului a fost Donath, dupa numele ciobanului care a salvat orasul. Legenda spune ca turcii, stransi in spatele Cetatuii, vroiau sa devieze Somesul taind dealul la Taietura Turcului si sa lase astfel Clujul fara apa, urmand apoi sa-l asedieze. Un cioban, pe nume Donath, si-a dat seama de pericol si a alergat sa-i alerteze pe clujeni, precum eroul de la Marathon, dupa care, epuizat de efort, si-a dat ultima suflare. Oastea clujeana a reusit astfel sa-i surprinda pe turci si sa-i alunge, iar ciobanului erou i-au ridicat o statuie din bronz, statuie care exista si astazi, abandonata din pacate intr-o curte privata, necesitand lucrari urgente de restaurare.

Al doilea moment definitoriu pentru istoria cartierului, este plasat in anul 1960, cand numele acestuia a fost schimbat in Grigorescu, cinstind astfel memoria generalului Eremia Grigorescu, comandantul armatelor romane in luptele de la Marasesti, in Primul Razboi Mondial.

Afla mai multe despre Grigorescu

Oferte similare

Andrei Muresanu , zona Pasapoarte / 3378 mp /

.

Link-uri utile