Oferta accesata nu mai este disponibila. Poti vedea oferte din aceeasi categorie sau poti contacta agentul pentru o oferta personalizata.

Vezi oferte
similare

Oferte similare

52.500

Floresti , zona Florilor / 49 mp /

62.000

Floresti , zona Florilor / 73 mp /

68.000

Floresti , zona Terra / 58 mp /

Pensiune in Belis cu preluare a afacerii

250.000

Calculator credit

caracteristici

 • Suprafata: 250 mp

  Tip spatiu: Casa

 • Destinatie: Hotel/Pensiune

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Nou

 • Materiale constructie: Caramida

  Dotari: Mobilat/utilat

  Alte criterii: Investitie, Afacere la cheie

descriere oferta

Doua corpuri de cladire, de tip pensiune astfel : corpul 1 are living cu bucatarie , la etaj doua camere cu pat dublu iar la mansarda o camera tripla iar corpul 2 are living cu bucatarie , la etaj patru camere triple si la mansarda un apartament de doua camere triple cu bucatarie proprie. Ambele corpuri au sauna si jacuzzi pe terasa acoperita, videoproiector si ecran de proiectie -bucatarie complet utilata (plita electrica, cuptor electric, frigider, filtru cafea, fierbator, prajitor paine, cuptor cu microunde, vesela, tacamuri) -baie cu wc si masina de spalat rufe -living cu tv satelit, dvd player, loc de servire a mesei si iesire la o terasa cu suprafata 80 mp - sauna - masa de biliard - masa joc fotbal Etaj : - dormitoarele fiecare cu baie proprie cu wc cabina de dus si chiuveta, tv satelit - etaj 2 cu un apartament compus din doua camere cu baie si bucatarie proprie Curte proprie de cca 1600 de mp cu : - terasa acoperita cu gratar exterior si loc de luat masa pentru. 8-10 persoane - sezlonguri - masa de ping-pong, - rachete de badminton - loc de joaca pentru copii - ceaun - foisor Sauna jacuzzi si ciubarul de lemn pentru baie se pot utiliza la cerere, contra cost Utilitati: - incalzire centrala pe lemne si cu panouri solare pentru apa calda Acces 50 m de la drum asfaltat. Ideal continuare afacere tip pensiune. Imobilele se vand cu tot mobilierul si dotarile.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 4.5

Amortizare investitie

 • 5.0

Vad comerical

 • 4.5

Destinatii multiple

 • 5.0

Posibilitate parcare

 • 4.5

AgentParerea agentului

Pensiune situata intr-o zona retrasa, cu spatiu verde pentru relaxare, dar si cu dotari care sporesc confortul celor care ii trec pragul.

.

Link-uri utile