De vanzare spatiu comercial in centrul istoric! 530 mp, D+P, cu parcare proprie!

770.000800.000€(-30.000€)

Calculator credit

caracteristici

 • Suprafata: 530 mp

  Tip spatiu: Centru comercial

 • Destinatie: Magazin, Bistro, Restaurant, Cafe-bar, Fast Food, Salon

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Materiale constructie: Caramida

  Dotari: Mobilat/utilat

  Alte criterii: Vad pietonal, Vizibilitate crescuta, Investitie

descriere oferta

Spatiu comercial de vanzare situat in centrul istoric al orasului, in zona cu vad pietonal intens, unde periodic se desfasoara diferite targuri ce atrag un numar mare de vizitatori. Are o suprafata totala utila de 530 mp si se desfasoara la demisol si parter. Beneficiaza de cai de acces individuale, iar utiliatile sunt contorizate separat pentru fiecare nivel. Parterul momentan este inchiriat, generand o chirie de 33600 euro/an, Unul din avantajele acestei oferte este faptul ca figureaza in CF ca si spatiu comercial, industrial si edilic, atat parterul cat si demisolul. Exista posibilitatea de terasa, dar si de parcare in curtea interioara, cu destinatia parcari.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 5.0

Amortizare investitie

 • 4.5

Vad comerical

 • 5.0

Destinatii multiple

 • 4.5

Posibilitate parcare

 • 3.5

AgentParerea agentului

Recomand oferta pentru investitie, avand in vedere ca parterul momentan este inchiriat generand o chirie de 33600 euro/an.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Semicentral , zona Gara / 98 mp /

Gheorgheni , zona Interservisan / 90 mp /

Gheorgheni , zona Complex Diana / 300 mp /

Manastur , zona Calea Floresti / 260 mp /

.

Link-uri utile