Moara Luna de Jos. Imobil cu istoric si prestigiu.

200.000260.000€(-60.000€)

Calculator credit

caracteristici

 • Suprafata: 900 mp

  Tip spatiu: Casa

 • Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Materiale constructie: Caramida

  Dotari: Nemobilat

descriere oferta

Moara din Luna de Jos. BLITZ ofera spre vanzare spatiu multifunctional situat in Floresti ( Luna de Jos ) la o distanta de 300 de m de E60 si cca 3 km de autostrada Transilvania. Accesul se face pe un drum asfaltat. Imobilul este avizat si autorizat cu destinatia moara si brutarie. Moara are o suprafata de 528 mp. Capacitatea acesteia efectica ( utilaje), este de 24 tone/zi, 1 tona /h-grau; moara de porumb-valt de 600 mm, tarar, sita rotativa de phi 600, 2 elevatoare; Suprafata silozului este de 120 mp, H=15 m, V=600 Suprafata depozitului pentru utilaje si materiale este de 177 mp. Brutaria este compusa dintr-un spatiu de productie, vestiar alb, baie cu dus, wc, vestiar negru, camera pentru spalat navete, depozit faina. Este acreditata conform standarde UE, investitie realizata in 2006. Dotari suplimentare( cuptor tip Matador, framantator cu spirala de 150, dospitor, feliator, cernator etc; capacitate brutarie 105 Kg de paine/ora) Exista posibilitatea sa se faca modificari de destinatie, in functie de dorintele fiecarui interesat, imobilul poate fi schimbat in corp administrativ si sediu de firma, service auto, depozit de cereale, etc.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

3.2

Locatie

 • 3.0

Amortizare investitie

 • 4.0

Vad comerical

 • 3.0

Destinatii multiple

 • 3.0

Posibilitate parcare

 • 3.0

AgentParerea agentului

Un imobil pozitionat la doar 3 km de autostrada Transilvania. Spatiul este pretabil pentru diferite activitati comerciale.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Floresti
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Floresti

masca Floresti

Comuna Floresti, cea mai mare comuna din tara conform datelor ultimului recensamant, are o istorie indelungata. Desi este atestata documentar din 1272, descoperirile arheologice demonstreaza existenta unor comunitati umane in aceasta zona inca din neolitic. Numele comunei este insa mult mai recent, datand din 1924, an pana la care Florestiul era cunoscut sub mai multe denumiri: Fenesul Sasesc(sugerand si originea etnica a locuitorilor comunei), Fenes sau Fenis. 

Nu putem vorbi de istoria Florestiului fara a aminti de Cetatea Floresti, cunoscuta si sub numele de Cetatea Fetei, o cetate de aparare impotriva invaziei tatarilor, ce a fost construita inaintea anului 1241 conform istoricilor si care a fost daramata in anul 1437 in timpul rascoalei de la Bobalna. Legenda cetatii este si ea intersanta: o fata din sat, desi a fost torturata de catre tatari, nu le-a dezvaluit acestora unde erau ascunsi florestenii, iar in amintirea ei cetatea a primit numele de Cetatea Fetei.

Afla mai multe despre Floresti
.

Link-uri utile