Spatiu comercial de vanzare in centrul Clujului! Cafenea-Restaurant functional!

1.000.000

Calculator credit

http://www.youtube.com/watch?v=y6eHeL-vwjE

caracteristici

 • Suprafata: 220 mp

  Tip spatiu: Casa

 • Destinatie: Bistro, Restaurant

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Materiale constructie: Caramida

  Dotari: Nemobilat

  Alte criterii: Trafic auto, Vad pietonal, Vizibilitate crescuta, Investitie

descriere oferta

BLITZ ofera inspre vanzare spatiu comercial situat la artera principala in centrul Clujului. Spatiul este dispus pe D+P si este in suprafata de 220 mp. Spatiul a fost recent renovat,atat la exterior cat si la interior. Spatiul este amenajat si dotat pentru o activitate functionala de tip restaurant-pizzerie. Cu clientela formata si vad bun, spatiul poate sa devina interesant pentru amatorii de astfel de activitati comericiale care doresc sa cumpere un spatiu. La parter se afla sala principala de mese, bucataria, 2 grupuri sanitare si spatiu de depozitare. La demisol este sala a doua de mese si un spatiu tehnic. Se doreste discretie si respectarea pasilor de intermediere si consultanta imobiliara. Spatiul se preia cu tot cu bussines , echipamente, dotari, mobilier, firma, autorizatii.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 5.0

Amortizare investitie

 • 4.5

Vad comerical

 • 4.0

Destinatii multiple

 • 3.0

Posibilitate parcare

 • 4.0

AgentParerea agentului

Noul proprietar poate beneficia cu succes atat de preluarea unei afaceri pe profit cat si de preluarea unui spatiu prestigios renovat si finisat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central
.

Link-uri utile