Spatiu comercial, Piata Unirii!

11.999€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 282 mp

  Tip spatiu: Cladire istorica

 • Destinatie: Bistro, Showroom, Restaurant, Cafe-bar

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Alte criterii: Vad pietonal, Vitrina, Vizibilitate crescuta, Trifazic

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

Spatiu comercial in cladire monument istoric, situata in Piata Unirii-ultracentral desfasurat in intregime pe parter sub forma de open space cu suprafata de 282 de mp si cota parte de curte interioara aferenta lungimii acestei suprafate de cca 150 de mp. Pretabil pentru activitati comerciale sau de alimentatie publica ( bistro, cafenea, restaurant ) Spatiul dispune de 6 accese spre curtea interioara, mari de 3.5 m inaltime oferind posibilitatea de a autoriza functionabilitatea unei activitati de alimentatie publica, conform standardelor ISU. De asemnea se preteaza pentru institutii financiare, magazine tip show room. Spatiu se preda astfel : - Fatada exterioara finisata cu vitrina ( de 3.7 m lungime ) acces inlocuita, conform randarilor. - cladirea este finisata pe exterior pentru suprafata din curtea interioara. - Perete caramida pe toata lungimea curtii interioare curat si renovat. - panou instalatie electrica la intrare in spatiu cu putere de 180 de Kw. - teava de gaz cu debit ridicat la intrare in spatiu.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Vad comercial

 • 5.0

Destinatii multiple

 • 4.0

Posibilitate parcare

 • 4.0

AgentParerea agentului

Spatiu comercial pretabil pentru activitati comerciale sau de alimentatie publica.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 65 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 51 mp /

Marasti , zona P-ta Marasti / 140 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 282 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 170 mp /

.

Link-uri utile