Inchiriere spatiu comercial, 300 mp, zona ultracentrala

6.999€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 300 mp

  Tip spatiu: Parter de bloc

 • Destinatie: Showroom, Restaurant, Cafe-bar

  Tip finisaj: Finisat

  Vechime spatiu: Vechi

 • Alte criterii: Vad pietonal, Vitrina, Vizibilitate crescuta, Trifazic

  Disponibilitate: Azi

descriere oferta

Spatiu comercial unicat, situat intr-o cladire interbelica, recent renovata, cu aspect impunator. Desfasurat pe parter si subsol spatiul ofera o suprafata de circa 200 de mp de tip open space si 2 incaperi plus un grup sanitar. Tot din interiorul parterului se face accesul si la subsol (100 mp) unde gasim diverse incaperi amenajate si finisate, cu o inaltime de circa 4 m. Subsolul are acces inspre curtea interioara pe o casa a scarii si poate fi folosit ca si cale de evacuare sau aprovizionare. La subsol se mai afla 2 grupuri sanitare, o mica chicineta si o camera pentru IT. Spatiul dispune de o suprafata generoasa de vitrina cu deschidere la 2 strazi principale, vitrine de tip ferestre, pe toata inaltimea exterioara a spatiului.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Vad comercial

 • 4.5

Destinatii multiple

 • 4.0

Posibilitate parcare

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Spatiul se preteaza pentru activitati comerciale elegante, unitati bancare, servicii financiare sau chiar alimentatie publica. In acest ultim sens, este nevoie de schimbarea de destinatie din spatiu comercial in spatiu pentru alimentatie publica.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 55 mp /

Marasti , zona Bucuresti / 120 mp /

Semicentral , zona Gara / 64 mp /

Central , zona Casa de Cultura a Studentilor / 60 mp /

Central , zona Facultatea de Litere / 36 mp /

Gheorgheni , zona Brancusi / 140 mp /

Central , zona Facul. Agronomie / 130 mp /

Buna Ziua , zona Oncos / 130 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 629 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 428 mp /

.

Link-uri utile