Birou situat Ultracentral, 32 mp, Ultrafinisat

500€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 32 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: IT/Software, Sediu firma, Cabinet

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Oferim spre inchiriere spatiu de birouri ultracentral, situat intr-un complex cu activitate juridica, ultrafinisat, cu pachet premium de utiltati incluse in pretul chiriei (utilitati standard, servicii de telecomunicatii, servicii de salubritate). De asemenea, spatiul dispune de aer conditionat in fiecare incapere si centrala termica proprie. Este compartimentat ultramodern cu pereti normali si de sticla si velux pentru lumina naturala, dispune de un hol central si grup sanitar. Pardoseala este acoperita cu tarchet de cea mai buna calitate

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.9

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 5.0

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 5.0

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Recomand spatiul pentru finisajele de exceptie si potentialul ridicat de clienti, in special in domeniul juridic si activitati conexe, datorita fluxului mare de persoane din complexul in care se afla amplasat.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat

Central

masca Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Unirii / 32 mp /

Buna Ziua , zona Calea Turzii / 207 mp /

Gheorgheni , zona N. Titulescu / 40 mp /

Central , zona Avram Iancu / 40 mp /

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 600 mp /

Gheorgheni , zona S. Albinii / 310 mp /

Gheorgheni , zona Iulius Mall / 900 mp /

Central , zona P-ta Muzeului / 500 mp /

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Marasti , zona BRD Central / 360 mp /

.

Link-uri utile