Spatiu de birouri. All inclusive

800€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 20 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Mobilat/utilat

  Destinatie: Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Cladire de birouri situata in inima orasului, care nu este doar o clădire, este o comunitate unde puteți să lucrați, să va jucați, să vă bucurați de viață și să împărtășiți experiențe cu alte persoane stralucite. Indiferent dacă aveți nevoie de un birou, un birou sau un întreg, puteți crea medii care să sporească productivitatea, inovația și colaborarea. Blitz Imobiliare oferă companiilor de toate dimensiunile posibilitatea de a reimagina zilele angajaților prin design răcoros, angajarea comunității și beneficii pentru toate. Modul în care oamenii lucrează se schimbă. Recrutarea, păstrarea, inovarea și productivitatea necesită nu numai cafea, ci și multe altele. Blitz Imobiliare intermediaza o cladire de birouri care oferă companiilor mici și mijlocii oportunitatea de a oferi tot ceea ce viseaza angajații lor. Toate birourile sunt complet echipate, toate utilitățile sunt incluse, internet gratuit de mare viteză, săli de întâlnire gratuite, cafea gratuit, apă, produse de panificație, evenimente gratuite. Astfel, dumneavoastra bucurați-vă de ședere și concentrați-vă doar pe productivitate. Doar prin așezarea în clădire, veți avea acces direct la consultanți și investitori din Silicon Valley, New York, România, proprietari de companii sau care fac parte din comapanii mari din lume. Se ofera locuri individuale sau pentru grupuri de pana la 36 de persoane in aceeasi incapere sau individuale in comun area. Servicii incluse: Echipamente de birou complete Utilitati : apa, curent, incalzire. Ascensor acces etaje Băuturi răcoritoare Acces gratuit la vizitatori Sala de ședințe de 8 ore Evenimente profesionale și sociale Acces Zone comune - cafenea, sala proiectie filme etc. Cabine telefonice private Fructe proaspete și apă Corespondența și manipularea pachetelor Depozitarea bicicletelor Papetărie Securitate Zonă de relaxare cu jocuri arcade, video, biliard, tenis si altele Internet foarte rapid Cafea Curatarea zilnica Non-stop, intrare non-stop Acces la sala de conferinte unde beneficiati de flipchart magnetic, proiectoare HD, ecrane tv de inalta definitie, papetarie, cafea, apa, suc, s.a. O varianta ideala pentru companiile care sunt in curs de dezvoltare si unde spatiul este tot timpul gestionat in functie de numarul angajatilor. Aceasta oferta poate fi potrivita pentru un volum de 5 de persoane.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Un spatiu situat intr-o zona excelenta, ce poate oferi multiple facilitati.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Unirii / 20 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 40 mp /

.

Link-uri utile