Business Center modern, în centrul orașului.

14.500€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 1000 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Mobilat/utilat

  Destinatie: Clinica

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Business Center modern, situat chiar în centrul orașului, proiectat să fie eficient, flexibil și funcțional, având o gamă largă de configurații. Clădirea ofera peste 6000 de metri pătrați de înaltă calitate. Un spațiu de clasă A, care permite chiriașilor să opereze intr-un mediu de lucru eficace. Combinarea state-of-art cu instalații tehnice si o arhitectura contemporana, face din acest bussines office locatia ideala pentru companiile cu orientare de viitor. Imobilul este desfasurat pe parter + 5 etaje + parcare subterana, un total de 6200 de mp inchiriabili si 67 de locuri de parcare subterane. Timpul de finalizare este toamna anului 2018. SPECIFICAȚII TEHNICE GENERALE Constructii & Structura de tip NOU constructie 2017 & 2018; oțel beton Fațadă SUCHO ferestre, beton, acoperire decorativă, zone cu fațadă ventilată; Despărțirea plăcilor de pardoseală și a planșelor, structura eficace; Plafon rigips rigid, înălțime 4 m Sisteme de iluminat cu LED-uri, piese de iluminat suspendate, 500 lux în zone de lucru (conform standardelor BOMA) Tensiunea sistemului electric 220 V (opțional 380 V), tensiunea intermediară (medie tensiune) Confort termic / (sistem HVAC) Sistem integrat de înaltă performanță HVAC Denco - sistemul de răcire (răcire, încălzire, aer proaspăt) - sistem de climatizare sub pardoseală Furnizori de telecomunicații / Internet 2 furnizori de telecomunicații de înaltă calitate (TBA) Transformator de alimentare 1 sistem independent de generatoare pentru backup standard de urgență Sistemul de securitate împotriva incendiilor Conform legislației românești: detectoare de fum în toate încăperile, hidranți interiori și exteriori, alarme de incendiu, aspersoare. Ascensoare: 2 ascensoare Schindler, fiecare pentru 21 de persoane; ascensoarele sunt potrivite pentru persoanele cu handicap Sisteme de securitate: - sisteme de securitate moderne și control acces (CCTV la intrare și parcare) - controlul accesului (recunoașterea numărului) cu bariere în parcare - controlul accesului pe fiecare ușă de intrare în clădire (controlul accesului pentru ușile de intrare ale Locatarului va fi furnizate de locatar) - Controlul turnicheti înainte de accesul liftului în zona de lobby - parcare securitate 24/24 - recepție - 8 ore / 5 zile / săptămână Etaj Etaj înălțat (30 cm în zonele de locuit), fără covor, plăci ceramice în spații comune; Sistemul de management al clădirii (BMS) Sistem avansat de administrare și monitorizare a clădirii, incluzând următoarele sisteme: HVAC, trăsnet, ferestre externe, măsurători de utilități, sistem de incendiu.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.5

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.5

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Andrei Muresanu , zona P-ta Engels / 120 mp /

Central , zona Republicii / 140 mp /

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Central , zona P-ta Muzeului / 280 mp /

Marasti , zona BRD Central / 360 mp /

Central , zona P-ta Cipariu / 50 mp /

Zorilor , zona Calea Turzii / 60 mp /

Central , zona Regionala CFR / 68 mp /

.

Link-uri utile