Cladire de birouri, 1600 mp, zona Teodor Mihali

21.600€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 1600 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Mobilat/utilat

  Destinatie: Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Cladire de birouri clasa A++ situata intr-o zona de birouri, cu acces ușor la mijloace de transport public, cu o conexiune rapidă la aeroport si locatiile principale ale orasului (Aeroportul Avram Iancu, Piața Unirii), fiind la distanță de mers pe jos de restaurante, hoteluri, teren de sport și lac. Imobilul este desfasurat pe P+4 cu o suprafata de 1635 de mp de tip open space, 14 locuri de parcare la subsol, Rafturi pentru biciclete, locuri de parcare pentru persoane cu dizabilitati. Fiecare nivel dispune de toalete, Bucătării, sala de IT pentru fiecare etaj, dotare standard, opțional: podea IT. Detalii Tehnice: Sisteme de iluminat cu LED-uri, piese de iluminat suspendate, 500 lux în zone de lucru (conform standardelor BOMA) Sistem electric: tensiune 220 V (opțional 380 V), tensiune intermediară (medie tensiune) Confort termic (sistem HVAC) Conductă HVAC Daiking integrata de înaltă performanță (răcire, încălzire) Furnizori de telecomunicații / Internet 2 furnizori de telecomunicații de înaltă calitate (TBA) Transformator de alimentare 1 sistem independent de generatoare pentru backup standard de urgență Sisteme de securitate acces la interfon în clădire Sistem de securitate împotriva incendiilor Conform legislației românești: detectoare de fum în toate încăperile, hidranți interiori și exteriori, alarma de incendiu Ascensoare 1 Ascensor Schindler; Ascensor este potrivit pentru accesul persoanelor cu dizabilitati. Sistemul de management al clădirii (BMS) Sistem avansat de administrare și monitorizare a clădirii, incluzând următoarele sisteme: HVAC, trăsnet, ferestre externe, măsurători de utilități, sistem de incendiu De asemenea se permite locatarului să marcheze clădirea cu numele companiei. Taxa de administrare este de 1.4 eur/mp este reprezentata de impozitul pe cladire si cheltueli aferente lifturi si parking , alte cheltuieli comune. Pentru locurile de parcare se percepe o taxa de 80 eur/loc/luna.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.0

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.0

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Gheorgheni
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Gheorgheni

Gheorgheni

Cartierul Gheorgheni, asa cum il cunoastem astazi, nu are o istorie foarte indelungata. Primele blocuri au fost construite aici incepand cu anii '60, Gheorgheniul fiind al doilea cartier dupa Grigorescu, din punct de vedere al vechimii. Totusi, istoria cartierului considerat "cel mai verde cartier al Clujului" consemneaza o borna mult mai indepartata de zilele noastre. 

Este vorba de Lacul Gheorgheni, care apare in scrierile istoricilor cu 600 de ani in urma, in vremea cand era numit "lacul fara fund". Daca in prezent lacul Gheorgheni reprezinta doar o zona de agrement, in evul mediu, el constituia o importanta sursa de hrana(peste) pentru locuitorii Clujului.

Afla mai multe despre Gheorgheni

Oferte similare

Gheorgheni , zona Brancusi / 600 mp /

Andrei Muresanu , zona P-ta Engels / 120 mp /

Central , zona Republicii / 140 mp /

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Central , zona P-ta Muzeului / 280 mp /

Marasti , zona BRD Central / 360 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 65 mp /

Central , zona P-ta Cipariu / 50 mp /

Zorilor , zona Calea Turzii / 60 mp /

Central , zona Regionala CFR / 68 mp /

.

Link-uri utile