Spatiu de birouri in Piata Unirii, in cladire monument istoric, foarte eleganta

7.500€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 500 mp

  Tip spatiu: In casa

  Vechime spatiu: Vechi

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Spatiu pentru birouri cu suprafata de 500 de mp, in cladire monument istoric situata in zona ultracentrala/Piata Unirii, desfasurati in intregime pe etajul 1 al acesteia. Acces din Piata Unirii din trotuar printr-un gang frumos cu usa din lemn masiv, complet restaurata . Spatiu are geamuri spre Piata Unirii, dar si spre curtea interioara. Spatiul este compartimentat in incaperi cu acces de tip vagon insa, exista posibilitatea de a renunta la anumiti pereti conform schitei existente formand astfel incaperi mai mari de tip open space cu acces separat si de pe terasa spatiului. Spatiul are 2 grupuri sanitare mari cu acces separat , tot la etaj, folosibile de o potentiala companie fara a deranja activitatea din alte incaperi. Spatiu se preda la stadiul de semifinisat si contorizari separate. Atat grupul sanitar cat si sistemul de incalzire, dar si cel electric necesita a fi facute. pretinchiriere: 7500 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 15 monedainchiriereunitar: EUR

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.4

Locatie

 • 5.0

Raport calitate/pret

 • 3.0

Facilitati zona

 • 5.0

Facilitati spatiu

 • 4.0

Accesibilitate

 • 5.0

AgentParerea agentului

Spatiu de birouri foarte bine pozitionat, in zona zero a orasului.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Central , zona P-ta Unirii / 65 mp /

Central , zona P-ta Cipariu / 50 mp /

Zorilor , zona Calea Turzii / 60 mp /

Central , zona Regionala CFR / 68 mp /

Central , zona Memorandumului / 37 mp /

Central , zona Eroilor / 50 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 40 mp /

.

Link-uri utile