270 mp office clasa A in zona de interes!

3.800€/luna 4.000€ (-200€)

http://www.youtube.com/watch?v=aLDN_jlnU88

caracteristici

 • Suprafata: 270 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Mobilat/utilat

  Destinatie: IT/Software, Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Spatiu birouri Clasa A cu o suprafata totala de 270 mp, situat la etajul 1 intr-o cladire de birouri , cu pozitionare excelenta in centrul orasului la 2 pasi de facilitatile urbane. Finisarea si dotarea standard a spatiului: -pereti perimetrali zugraviti cu vopsea lavabila alba -pardoseala mocheta -tavan casetat -geamuri cu tamplarie din aluminiu -usa principala de intrare in spatiu -aparataj electric optimizat la standard office (prize electricitate, curenti slabi, intrerupatoare) -instalatie de ventilatie si climatizare -corpuri de iluminat -grupuri sanitare -sistem de control acces Elementele suplimentare de personalizare a spatiului inchiriat (suportate de catre client): -dotarea (echiparea) oficiului/cafeteria -proiectare si executare compartimentari interioare suplimentare Taxa de Administrare aferenta spatiului inchiriat include contravaloarea urmatoarelor servicii: -paza si securitatea (paza umana 24 ore/24 si supraveghere video a perimetrului exterior) -servicii de receptie -cheltuieli de salubritate -intretinerea spatiilor si a echipamentelor comune: -parking si cai de acces auto -ascensoare -sistem de securitate video -sistem control acces -curatenia spatiilor comune -cota din consumul utilitatilor aferente spatiilor comune Parking -chiria pe locul de parcare din parkingul subteran: 85 Euro /loc + TVA / luna. pretinchiriere: 3800 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 12 monedainchiriereunitar: EUR

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.1

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 4.0

Accesibilitate

 • 4.0

Agent Parerea agentului

Un spatiu excelent pentru companiile care se respecta prin locatie de prestigiu si calitate inalta a serviciilor oferite.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Andrei Muresanu , zona P-ta Engels / 120 mp /

Central , zona Republicii / 140 mp /

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Central , zona P-ta Muzeului / 280 mp /

Marasti , zona BRD Central / 360 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 65 mp /

Central , zona P-ta Cipariu / 50 mp /

Central , zona Regionala CFR / 68 mp /

.

Link-uri utile