Standarde Office Clasa A! Zona centrala a Clujului!

5.100€/luna

http://www.youtube.com/watch?v=aLDN_jlnU88

caracteristici

 • Suprafata: 710 mp

  Tip spatiu: Clasa A

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Mobilat/utilat

  Destinatie: Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

BLITZ Imobiliare ofera inspre inchiriere spatii de birouri cu suprafata de 500 mp situat in cladire de birouri ce ofera standarde si facilitatile unei cladiri de birouri clasa A. Cladirea este o desfasurare verticala pe parter + 9 etaje de birouri si un nivel in subsol care adaposteste parcarea imobilului Spatiile office de inchiriat au o inaltime pana la tavanul fals de 2,70 metri patrati si dispun de spatii vitrate generoase care lasa sa patrunda lumina naturala in majoritatea orelor din zi. Spatiile sunt complet echipate, cu planuri deschise, cu o mare flexibilitate in amenajari si compartimentari ulterioare in functie de cerintele clientilor. Alte facilitati: -sistem de climatizare centralizat alimentat prin 4 tevi cu aport de aer proaspat -telefonie de mare capacitate -retea Internet prin cablu optic de mare viteza -instalatie de supraveghere si semnalizare a incendiilor -sistem de supraveghere si semnalizare la efractie -sistem de control acces si supraveghere video Clientii au posibilitatea inchirierii unei parcari aflate la subsolul imobilului, o constructie moderna, cu acces controlat, supraveghere video, paza 24 de ore din 24. De asemenea cladirea mai beneficiaza de: -paza si monitorizare cladire permanenta -receptie / secretariat -mentenanta si curatenie spatii comune -bancomat / servicii bancare la parter. pretinchiriere: 5100 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 12 monedainchiriereunitar: EUR Pretul chiriei poate fi negociat in functie de termenii contractuali.

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.3

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 4.0

Accesibilitate

 • 4.5

Agent Parerea agentului

Am fost placut impresionat de serviciile oferite la un standard inalt pentru clientii acestei cladiri. Cu siguranta nu se va face diferenta intre un client nou si unul mai vechi, asadar va recomand cu placere acest spatiu.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Semicentral , zona P-ta Abator / 100 mp /

Iris , zona Bulevardul Muncii / 470 mp /

Zorilor , zona Sigma Center / 43 mp /

Central , zona Eroilor / 108 mp /

.

Link-uri utile