Spatiu birouri sau comercial 278 mp, zona Piata Cipariu! Expunere stradala!

3.400€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 200 mp

  Tip spatiu: Clasa B

  Vechime spatiu: Vechi

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Nu se accepta activitati de alimentatie publica. Spatiu pretabil atat pentru activitati de birouri cat si pentru activitati comerciale, situat in zona Piata Cipariu, in imediata apropiere a Teatrului National. Spatiul beneficiaza de vitrina generoasa cu expunere stradala. Spatiul este pozitionat la primul etaj, intr-o cladire cu denstinatie mixta atat birouri cat si comercial si dispune de o suprafata utila de 274 mp. Spatiul este compartimentat momentan pe structura usoara insa poate deveni open space. Spatiul dispune de centrala termica proprie, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, gresie, aer conditionat si usa din termopan la intrare. pretinchiriere: monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 12 monedainchiriereunitar: EUR

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.2

Locatie

 • 4.0

Raport calitate/pret

 • 4.0

Facilitati zona

 • 4.5

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 4.0

Agent Parerea agentului

Spatiu situat intr-o zona semicentrala, intr-o locatie usor de reperat pretabil pentru activitati multiple, cu posibilitate de recompartimentare.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Vechi
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Oferte similare

Marasti , zona Dorobantilor / 220 mp /

Marasti , zona BRD Central / 360 mp /

Zorilor , zona Calea Turzii / 60 mp /

Central , zona Eroilor / 50 mp /

Central , zona P-ta Unirii / 40 mp /

Grigorescu , zona P-ta 14 Iulie / 275 mp /

Central , zona Facultatea de Litere / 20 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 24 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 6000 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 2000 mp /

.

Link-uri utile