300 mp utili, conditii deosebite! Zona Tribunalului!

3.600€/luna

caracteristici

 • Suprafata: 300 mp

  Tip spatiu: In apartament

  Vechime spatiu: Nou

 • Tip finisaj: Finisat

  Dotari: Nemobilat

  Destinatie: IT/Software, Sediu firma

 • Disponibilitate: Azi mp

descriere oferta

Spatiu cu pozitionare strategica in centrul orasului, localizat ĂŽn proximitatea unor repere majore ale oraĹŸului: Teatrul NaĹŁional, Tribunal, Curtea de Apel. Imobilul ofera facilitati maxime celor ce aleg aceasta locatie printre care se numara: pază ĹŸi securitate, curÄƒĹŁenie ĹŸi ĂŽntreĹŁinere, recepĹŁie ĹŸi secretariat general, lift, parking si servicii optionale servicii de restaurant, traduceri, copiere, listare. Suprafata disponibila este de 300 mp situata la etajul 2, beneficiind din plin de lumina naturala si priveliste frumoasa. Finisarea si dotarea standard a spatiului: - pereti perimetrali zugraviti cu vopsea lavabila alba; - pardoseala mocheta; - tavan casetat; - geamuri cu tamplarie din aluminiu; -usa principala de intrare in spatiu; - aparataj electric optimizat la standard office (prize electricitate, curenti slabi, intrerupatoare); - instalatie de ventilatie si climatizare; -corpuri de iluminat; -grupuri sanitare; -sistem de control acces. Locurile de parcare sunt contra-cost: 85 euro+/luna. Nu se plateste TVA. pretinchiriere: 3600 monedainchiriere: EUR pretinchiriereunitar: 12 monedainchiriereunitar: EUR

Trimite oferta prin email

Rating-ul ofertei:

4.7

Locatie

 • 4.5

Raport calitate/pret

 • 4.5

Facilitati zona

 • 5.0

Facilitati spatiu

 • 4.5

Accesibilitate

 • 5.0

Agent Parerea agentului

Un spatiu exceptional pentru o firma ce doreste un sediu intr-o cladire cu prestanta.

Cunoaste agentul

Evolutie indice Blitz pe caracteristicile ofertei

 • Cartier: Central
 • Vechime: Nou
 • Finisaje: Finisat
masca Central

Central

Istoria Centrului Clujului se identifica cu istoria orasului, lucru absolut justificat pentru un oras cu o structura urbanistica asa cum are Clujul. Pentru ca, inca din perioada romana, Clujul a fost un oras-cetate ceea ce presupune in primul rand un centru politic, economic, militar, si cultural situat in interiorul zidurilor cetatii.

Asezarea umana din zona Clujului denumita in trecut Napuca sau Napoca, apare in scrierile istorice ca fiind una dintre cele mai insemnate localitati din Dacia, inca din perioada 107-108, dupa razboaiele daco-romane. Clujul a devenit asezare urbana abia in anul 124 sub numele de Municipium Aelium Hadrianum Napoca. Totusi, prima atestare documentara apare abia in anul 1167, cand orasul de astazi purta denumirea de Castrum Clus( care semnifica "loc inchis", care, raportat la asezarea geografica, face referire la dealurile din jur sau, raportat la latura militara, face referire la o cetate pozitionata strategic).

Afla mai multe despre Central

Puncte de interes din zona

Oferte similare

Zorilor , zona Calea Turzii / 80 mp /

Buna Ziua , zona Calea Turzii / 107 mp /

Central , zona Regionala CFR / 68 mp /

Central , zona P-ta Mihai Viteazu / 45 mp /

Central , zona Memorandumului / 37 mp /

Semicentral , zona P-ta Abator / 35 mp /

Central , zona Sora / 40 mp /

Central , zona Clinicilor / 65 mp /

.

Link-uri utile