Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!

Cluj-Napoca, Faget

999.000 € /negociabil ID: X3SH1119D ultima actualizare: 06-09-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera o intreaga recuzita pentru a-ti intregi confortul: suprafata utila generoasa, o gradina extinsa cu accente de paradisiac, spa reconfortant cu dotari de ultima generatie.
Poza 1: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 1: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 2: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 3: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 4: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 5: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 6: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 7: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 8: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 9: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 10: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 11: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 12: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 13: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 14: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 15: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
 • Thumbnail 16: Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta!, Cluj-Napoca, Faget
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 507 mp Suprafata construita: 608.4 mp Suprafata teren: 2400 mp Nr. camere: 4 Nr. balcoane: 1 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. niveluri: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: Case vile, terenuri Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: caramida An constructie: 2010 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Apa, Gaz), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari

Alte spatii utile (Pivnita, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Anexe), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Jacuzzi, Scara interioara), Dotari imobil (Acoperis, Gradina amenajata, Piscina interioara, Sauna), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Acolo unde se imbina arhitectura moderna cu o locatie de vis, o suprafata generoasa si finisaje de LUX rezulta o superba proprietate pe care toti ne-o dorim.
In mijlocul naturii, respectiv in zona Faget, aceasta proprietate este formata dintr-o casa individuala cu o suprafata totala utila de 507 mp si o casa de oaspeti, pe o suprafata de teren generoasa, de 2400 mp care-ti lasa impresia ca ai reusit sa cuprinzi imperjurimile in interiorul propriei proprietati.
Gradina completeaza in mod exceptional peisajul, fiind amenajata cu gazon, arbusti ornamentali, livada, alei pietruite, fantana si zona de barbeque, oferindu-ti un paradis verde.
Suprafata totala a casei este ENORMA, de 507 mp desfasurata pe P+E, astfel:
Parterul este investit cu un loc de ,,incarcare a bateriilor', o zona de spa ce ofera piscina, loc hobby, sauna, baie, jacuzzi pentru 6 persoane, centrala termica, pivnita si camara.
La etaj veti avea 2 dormitoare, 2 bai, dressing, bucatarie, dining, living si o terasa ce ofera o priveliste rar intalnita. Tot la etaj se afla si un apartament cu acces atat din casa, cat si din exteriorul casei, format din living, dormitor, baie, dressing, fiind ideal pentru o camera pentru copii sau casa de oaspeti.
Casa este constructie din 2010 si are avantajele unei izolatii de 10 cm, iar incalzirea se face pe gaz si panouri solare. In ceea ce priveste finsajele acestea sunt moderne, au fost folosite materiale de calitate, iar casa are incalzire in pardoseala. Mobilierul este partial din lemn masiv personalizat pe spatiu, intregind rafinamentul casei.
Se ofera spre vanzare cu toate dotarile actuale.

BLITZ 19045CV

PERSOANA DE CONTACT
Proprietate unica pentru proprietari care fac diferenta! 5 Parerea agentului: Pentru cei care doresc ceva deosebit! Casa la cheie, ce ofera o intreaga recuzita pentru a-ti intregi confortul: suprafata utila generoasa, o gradina extinsa cu accente de paradisiac, spa reconfortant cu dotari de ultima generatie.
Razvan Suciu
Senior Broker II - Team Leader Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.