Proprietate inedita intr-un colt de natura!

Cluj-Napoca, Europa

527.000 € ID: X3SH112KR ultima actualizare: 11-10-2017

Evaluarea specialistului
Parerea agentului: Este o proprietate deosebita, in mijlocul naturii, cu o suprafata generoasa de teren. Dispune, de asemenea, de finisaje moderne, atent alese si un design aparte.
Poza 1: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 1: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 2: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 3: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 4: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 5: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 6: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 7: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 8: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 9: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 10: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 11: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 12: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 13: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 14: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 15: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
 • Thumbnail 16: Proprietate inedita intr-un colt de natura!, Cluj-Napoca, Europa
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 362 mp Suprafata construita: 434.4 mp Suprafata teren: 747 mp Nr. camere: 6 Nr. balcoane: 2 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 4 Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 1
Vicii: nu sunt Vecinatati: case/vile Stadiu constructie: finalizata Structura rezistenta: bca An constructie: 2007 Destinatie: Rezidential

Utilitati

Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Fibra optica)

Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Dotari

Alte spatii utile (Crama, Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Semineu, Sistem de alarma), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata), Mobilat (Complet)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Mijloace de transport, Iluminat stradal

Alte detalii

Blitz Imobiliare va ofera o proprietate frumos pozitionata si exemplar gandita, este vorba despre casa individuala cu destinatie rezidentiala, situata intr-o zona retrasa, cu multa verdeata. Aceasta are o suprafata utila de 362 mp, iar terenul per ansamblu este cu o suprafata generoasa de 747 mp si un front stradal de 19,6 ml. Constructia este din bca de 35 cm, casa fiind tencuita atat pe interior cat si pe exterior, izolata cu polistiren de 5 cm, fiind decorata cu piatra ornamentala la exterior, iar acoperisul din tigla.
Exteriorul este in concoranta cu stilul interior al casei, fapt ce tradeaza o atentie deosebita acordata amenajarii locuintei.
In ceea ce priveste dispunerea locuintei ea este construita pe 4 niveluri, dupa cum urmeaza:
la demisol: un garaj incapator pentru 2 masini, un apartament cu bucatarie, dormitor, baie si ATENTIE, o crama;
la parter veti dispune de un living, bucatarie, dormitor (birou) si o terasa de 37 mp;
la etaj: 3 dormitoare, 3 bai, 2 balcoane si ATENTIE, un dressing;
la mansarda: neamenajat, dar se poate locui.
Locuinta beneficiaza de centrala termica prin condensatie, precum si de geamuri si usa de la intrare termopan, cu tamplarie din PVC, model VEKA, iar despre finisaje este o bucurie sa va marturisim ca sunt noi si moderne, parchet din lemn de stejar, gresie marazzi, sanitarele pentru baie sunt Villeroy&Boch, electrocasnicele sunt Siemens. Casa se vinde complet mobilata.
Iar pentru a va simti in siguranta trebuie sa stiti ca casa dispune de sistem de alarma.
Gradina amenajata cu pomi si gazon va fi cireasa de pe tort ori de cate ori veti simti nevoia unei evadari.

BLITZ 26936CV

PERSOANA DE CONTACT
Proprietate inedita intr-un colt de natura! 4.5 Parerea agentului: Este o proprietate deosebita, in mijlocul naturii, cu o suprafata generoasa de teren. Dispune, de asemenea, de finisaje moderne, atent alese si un design aparte.
Bogdan Bucur
Senior Broker I - Induction Trainer Cluj
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.