Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse

Cluj-Napoca, Marasti

800 €/luna /negociabil 10,00 €/mp/luna ID: X3SH142IU ultima actualizare: 20-11-2017

Evaluarea specialistului
Poza 1: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 1: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 2: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 3: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 4: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 5: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
 • Thumbnail 6: Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse, Cluj-Napoca, Marasti
Te anuntam cand scade pretul
Oferta a fost
pusa sub urmarire

Caracteristici

Suprafata utila: 80 mp Suprafata construita: 96 mp Nr. parcari: 3 Nr. terase: 1 Nr. incaperi: 4
Nr. grupuri sanitare: 1 Tip spatiu: birouri Inaltime spatiu: 3 Vicii: nu sunt Vecinatati: Expo Transilvania Stadiu constructie: exista Tip imobil: Casa/Vila An constructie: inainte de 1990

Utilitati

Sistem incalzire (Centrala proprie,Calorifere); Acces internet (Cablu,Fibra optica); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare,Gaz,CATV)

Finisaje

Stare interior (Buna); Iluminat (Lampi,Spoturi,Exterior cladire); Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari

Contorizare (Apometre,Contor gaz); Dotari imobil (Acoperis,Curte)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate); Mijloace de transport; Iluminat stradal

Alte caracteristici

Acces (Auto)

Alte detalii

Parerea agentului: Pretabil pentru orice activitate de birou, depozitare, etc.
Imobil in suprafata totala de 80 mp, pretabil pentru orice activitate de birouri. Imobilul are in componenta 2 parti, una are 4 incaperi, oficiu si baie, iar cea de-a doua parte, cu acces separat, inca o incapere la care se poate face o baie proprie, la cerere. Spatiul va fi predat complet renovat si igienizat, dupa nevoile chiriasilor. Imobilul dispune de o curte interioara, cu 3 locuri de parcare.
BLITZ 28731SIB
pretinchiriere: 800
monedainchiriere: EUR
pretinchiriereunitar: 10
monedainchiriereunitar: EUR

PERSOANA DE CONTACT
Imobil pentru birouri, 80 mp, 3 locuri parcari incluse 5
Andra Pop
Senior Broker I
Telefon fix: +4 0264 333 777 Email: office@blitz.ro
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat de echipa noastra in cel mai scurt timp:

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL Prin semnarea prezentului Acord, îmi exprim acordul expres și neechivoc, că datele mele cu caracter personal, și anume: Nume și prenume, număr de telefon. Să fie prelucrate de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar și de către Băncile Partenere, în vederea contactării mele în scopul oferirii unui produs de creditare. În cazul în care îmi voi exprima opțiunea pentru contractarea unui astfel de credit, datele mele cu caracter personal anterior menționate vor fi utilizate și în scopul demarării analizei de acordare, de către Bancă, a acestuia. Prelucrarea datelor personale se realizează de către Bancă, operator de date cu caracter personal, notificat către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și înregistrat cu numărul 1788 în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal, și de către SC Blitz Facilities SRL, prin Departamentul Financiar- Bancar, împuternicitul său din perspectiva Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Înteleg și sunt de acord ca prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea catre terți, combinarea, blocarea, ștergerea, distrugerea. Am fost informat că, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, beneficiez de dreptul de informare, dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a mă adresa justiţiei si A.N.S.P.D.C.P. pentru apărarea oricăruia din aceste drepturi. Am fost informat că pentru exercitarea drepturilor de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie în raport cu prezenta cerere, mă pot adresa Băncii, cu o cerere scrisă, datată şi semnată.

Mesajul a fost trimis. Multumim!

Date de contact agentie:

Date de contact agentie:

Tel: 0264 333 777
Email: office@blitz.ro
Adresa: Str. Horea nr. 13, Cluj Napoca
left right
Responsabilitatea pentru corectitudinea si integralitatea informatiilor continute in ofertele agentiei apartine in exclusivitate proprietarilor sau semnatarilor contractelor de intermediere, in calitate de furnizori ai datelor respective, SC Blitz Network SRL neasumandu-si nici o raspundere in acest sens, inclusiv cu privire la verificarea veridicitatii acestor informatii.